mamaplus

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară

-
//
19.07.2020

Potrivit Daily Mail, Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit în secret părinți pentru a doua oară. Jessica Biel ar fi născut la începutul săptămânii un băiețel.

Mama actriței Jessica Biel, Kimberly Conroe Biel, și-a petrecut săptămâna trecută alături de fiica ei și băiețelul pe care l-a născut. Un apropiat a confirmat sexul bebelușului și a dezvăluit că mama actriței va sta alături de Jessica și Justin până duminică. Reprezentanții celor doi nu au confirmat până acum aceste informații.

În luna martie, Justin Timberlake i-a organizat soției sale, Jessica Biel, o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere. Justin Timberlake și-a petrecut perioada de izolare alături de soția lui, Jessica Biel și fiul lor, Silas, în Montana.

mamaplus

În ianuarie, cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună după scandalul de infidelitate în care a fost implicat Justin Timberlake. El a ținut să îi fie alături soției sale, Jessica Biel, la premiera celui de-al treilea sezon al serialului The Sinner. Deși nu a fost prezent pe covorul roșu alături de soția lui, Justin Timberlake, în vârstă de 39 de ani, s-a fotografiat în cadrul petrecerii împreună cu Jessica Biel, cei doi dând senzația că formează un cuplu fericit și că nu sunt afectați de evenimentele recente.

Justin Timberlake a fost surprins la balconul unui bar din New Orleans în luna noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu actrița Alisha Wainwright, alături de care joacă în pelicula Palmer, iar întreg incidentul a generat mai multe controverse.

La momentul respectiv, o sursă apropiată a declarat pentru E! News faptul că între ei doi nu s-a întâmplat nimic mai mult. Cu toate acestea, Justin Timberlake a ținut să lămurească lucrurile prin intermediul unui mesaj pe contul de Instagram, explicând ce anume s-a întâmplat între el și Alisha Wainwright, cerându-și scuze soției și familiei. El a menționat că s-a întâmplat asta din cauza consumului de alcool și că regretă comportamentul pe care l-a avut. Încercarea de a se revanșa în fața soției sale s-a concretizat și într-o invitație lansată acesteia, de a-l vizita pe platourile de filmare ale peliculei Palmer.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi mai au un copil, Silas, în vârstă de 5 ani.

mamaplus