mamaplus

Justin Timberlake regretă că și-a înșelat soția: ”Am băut prea mult în acea seară…”

-
//
05.12.2019

Actorul și interpretul american a fost prins pe picior greșit acum câteva săptămâni, fiind acuzat să și-ar fi înșelat soția. Justin a fost surprins în ipostaze tandre cu colega sa de platou Alisha Wainwright, aceştia jucând împreună în pelicula "Palmer".

mamaplus
mamaplus

Surse din presă spun că cei doi s-au ținut de mână timp de 40 de minute pe balconul unui cunoscut bar din New Orleans. "La un moment dat, el i-a prins brațul, i-a luat mâna și i-a așezat-o pe genunchi. Apoi s-au ținut de mână.", a declarat un presupus martor. Ulterior, cei doi au fost observați ieșind din aceeași rulotă, ambii discutând activ la telefon cu cineva.

Prin urmare, Justin Timberlake s-a pomenit în epicentrul unui scandal de proporții care s-a răspândit cu viteza gândului în presa internațională. Abia astăzi Justin a revenit cu o reacție oficială la tot ce se întâmplă în presă.

”Am încercat cât de mult am putut să stau departe de bârfele din presă, dar, pentru că am o responsabilitate față de familia mea, voi veni cu o reacție la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Acum câteva săptămâni am simțit că sunt judecat din toate părțile, dar lăsați-mă să explic: nimic nu s-a întâmplat între mine și colega mea de platou.
Am băut prea mult în acea seară și regret acțiunile mele. Știu că acesta nu e un exemplu bun pentru fiul meu și îi cer soției mele minunate să mă ierte că am făcut-o să se afle în tot acest timp în mijlocul acestui scandal. Acum sunt focusat pe ideea de a fi un soț și tată exemplar. Chiar și așa, sunt un norocos să lucrez la acest film și voi continua să o fac cu toată plăcerea.”, a scris Justin Timberlake pe o rețea de socializare.

Menționăm că Justin Timberlake este căsătorit de 7 ani cu Jessica Biel. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 4 ani.

mamaplus