mamaplus

Justin Timberlake a publicat prima imagine cu fiul său în vârstă de 11 luni

-
//
23.06.2021

Fiul lui Justin Timberlake și al actriței Jessica Biel și-a făcut debutul pe contul de Instagram al tatălui său, cu ocazia unei postări prilejuite chiar de Ziua Tatălui. Micuțul Phineas, în vârstă de doar 11 luni, are parte astfel de prima sa apariție publică în fața fanilor celebrului său tată și al la fel de celebrei mame.

În imaginea postată de cântăreț, fiul lui Justin Timberlake participă împreună cu fratele său mai mare, Silas, în vârstă de 6 ani, și cu tatăl său la un joc video, micuțul fiind, și el, echipat cu un controller pe care totuși e destul de sigur să spunem că nu știe încă să îl utilizeze.

mamaplus

Postarea lui Timberlake conține și un mesaj scris în care cântărețul își exprimă sentimentele cu ocazia Zilei Tatălui. 

„Să fiu tată e mai bine decât orice mi-aș fi imaginat. Sunt recunoscător taților și bunicilor mei pentru că au deschis drumul, făcând sacrificii astfel încât eu să-mi pot trăi visul, și pentru că m-au învățat că viața adevărată se întâmplă în toate micile momente. O zi a tatălui fericită tuturor taților!”, spune artistul.

Atât cântărețul cât și soția sa au fost dintotdeauna deosebit de discreți în ceea ce privește viața lor privată, și mai ales când a venit vorba despre copiii lor. Phineas, spre exemplu, a venit pe lume în luna iulie a lui 2020, dar cuplul nu a anunțat fericita veste decât șase luni mai târziu.