mamaplus

Johnny Depp a recunoscut tot! Ce i-a făcut fiicei sale pe când aceasta avea doar 13 ani

-
//
26.03.2024

Johhny Depp a recunoscut că i-a dat fiicei sale, Lily-Rose, droguri pe când aceasta avea doar 13 ani, însă susține că a făcut-o pentru ca aceasta să nu aibă o experiență negativă cu substanțele interzise atunci când el nu era de față.

mamaplus

Aceste declarații au fost făcute de Depp, în vârstă de 57 de ani, în timpul proceseului pe care îl are cu fosta sa soție, Amber Heard. De asemenea, actorul a dat în judecată News Group Newspaper care a publicat în The Sun, în anul 2018, un articol în care era catalogat ca fiind „o persoană care își bate soția”, acuzație pe care o neagă cu vehemență.

Potrivit Daily Mirror, Johnny Depp a dat declarații în care se apără referitor la decizia de a-i da fiicei sale marijuana.

Celebrul actor susține că a vrut ca fiica sa, acum în vârstă de 21 de ani, să aibă o experință în siguranță cu drogurile în adolescență.

Johnny a explicat că el a considerat că este o metodată „responsabilă de parenting” deoarece nu a vrut ca fiica sa să aibă o experiență negativă atunci când el nu era acolo.

Vedeta are doi copii, Lily-Rose și Jack, pe numele său adevărat John Cristopher Depp, cu fosta sa soție Vanessa Paradis.

Johhny Depp și Vanessa au format un cuplu din 1988 până în 2012, când au decis să se despartă.

sursa