Johnny Depp nu-i mai dă niciun ban lui Amber Heard. Care este cauza

Johnny Depp nu-i mai dă niciun ban lui Amber Heard. Care este cauza

-
//
15.12.2016

Acum câteva luni, Johnny Depp și Amber Heard au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește separarea lor legală.

Johnny Depp nu-i mai dă niciun ban lui Amber Heard. Care este cauza

Pe atunci, actorul se angaja să-i dea lui Amber 6,8 milioane de dolari, dacă aceasta renunța la acuzațiile de violență domestică și facilita separarea. Bani pe care actrița se angaja, la rându-i, să-i doneze în scopuri caritabile.

Potrivit DailyMail, acum, Johnny Depp refuză să-i mai banii lui Amber pe motiv că aceasta a încălcat termenii înțelegerii lor. Se pare că aceasta este furios pe fosta lui soție, căci ar fi făcut public anumite comentarii care-l priveau și că ar fi redactat o scrisoare deschisă despre violență domestică, lucru care iarăși contravine înțelegerii lor.

Astfel, Depp, care inițial a plătit 100.000 de dolari către două organizații caritabile, acum refuză să mai plătească diferența de milioane de dolari, pe care a promis că i-o dă lui Amber, scrie okmagazine.ro.

Desigur, Amber nu stă cu mâinile în sân în toată această perioadă, acționându-l în instanță deja pe fostul soț, pentru a-l forța să facă plata restantă.

De asemenea, actrița mărturisește că fostul soț nu i-a dat încă acces la fosta ei reședință pentru a-și lucrurile rămase acolo, dar și faptul că mașina ei, un Range Rover, nu este încă pe numele ei.

Sursa: unimedia.info