mamaplus

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce daune compensatorii îi va plăti fosta soție

-
//
02.06.2022

Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta lui soție, Amber Heard. Jurații au dat un verdict în favoarea actorului și au impus ca fosta lui parteneră să îi plătească daune în valoare de câteva milioane de dolari. Actorul a ales să nu meargă în sala de judecată în ziua comunicării verdictului.

Jurații din procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a ajuns la o concluzie în a treia zi de deliberări. Actorul a câștigat procesul, cu trei spețe, iar fosta soție este acum obligată să îi plătească daune financiare în valoare de 15 milioane de dolari.

Cu toate acestea, una din spețe a fost în favoarea lui Amber Heard, care a susținut că a fost defăimată de avocatul lui Depp când acesta a numit acuzațiile ei de abuz o farsă. Pentru că a avut câștig de cauză în această privință, Heard ar urma să primească 2 milioane de dolari.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta parteneră, Amber Heard, pentru 50 de milioane de dolari pentru că a sugerat că a abuzat-o într-un articol de opinie din 2018, publicat în Washington Post.

Deși ea nu i-a menționat numele direct, el susține că acuzațiile i-au afectat capacitatea de a lucra și i-au distrus imaginea în întreaga lume. Pentru a-și recăpăta demnitatea, actorul a cerut daune de 100 de milioane de dolari. La aflarea veștii, Amber Heard a contracarat cu propriile acuzații de defăimare din cauza unor declarații făcute de avocatul lui Depp cu privire la acuzațiile ei de abuz.

Timp de șapte săptămâni, cei doi s-au înfățișat în fața autorităților americane și au adus dovezi pentru a-și demonstra nevinovăția. În cele din urmă, cântărind declarațiile, jurații au concluzionat că foștii soți s-au defăimat unul pe celălalt.

Actorul principal al francizei „Pirații din Caraibe” declarase anterior că a ales să treacă prin acest calvar mediatic de șapte săptămâni de dragul copiilor săi. Potrivit experților, victoria este importantă și în plan profesional, deoarece va ajuta la consolidarea ideii că acuzațiile de abuz au fost false.