mamaplus

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor avea o nuntă ca-n povești! Cum decurg pregătirile

-
//
16.08.2022

Nunta fastuoasă a cuplului Jennifer Lopez – Ben Affleck va ține trei zile și trei nopți și va începe în câteva zile, potrivit unor surse ce au declarat acest lucru în exclusivitate pentru Page Six. Urmează petrecerea, după ce s-au căsătorit intempestiv, la Las Vegas. Se pare că nunta va avea exclusivitate Vogue, potrivit surselor, se va ține weekendul viitor și va fi suficient de fastuoasă pentru a umple paginile revistei celebre.

Informațiile obținute dau ca sigur faptul că mireasa va fi în centrul atenției, potrivit dorinței lui Ben. Este cert că-și dorește asta pentru iubita lui, căci nunta vine cu 20 de ani mai târziu decât își planificaseră ei, când s-au îndrăgostit prima dată.

Sunt multe lucruri pe care Jennifer le-a dorit să le facă împreună cu Ben: nunta la capelă, luna de miere la Paris și obligatoriu o nuntă ca-n povești.

Potrivit apropiaților cuplului, care au scăpat informațiile în presă, marea petrecere va debuta de vineri, cu o repetiție de nuntă și o cină dansantă. La nuntă vor fi prezenți rude și prieteni. Ceremonia propriu-zisă va avea loc sâmbătă, iar duminică mirii vor organiza un picnic pentru invitați.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, va purta o rochie Ralph Lauren, făcută pe comandă în Italia, iar revista care participă la nuntă va detalia amănuntele vestimentare.

PageSix a scris deja că mirii l-au angajat pe Colin Cowie, un celebru organizator de nunți, să le pregătească petrecerea fastuoasă. Prețurile specialistului încep de la 25.000 de dolari și pot ajunge la 25 milioane de dolari! El a mai organizat evenimente pentru Oprah Winfrey, Michael Jordan și chiar Lopez, în trecut.

Sursele au declarat că printre oaspeții de vază se vor afla Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck și Drea de Matteo. TMZ a scris luna trecută că nunta, cel mai probabil, se va ține pe domeniul lui Affleck din Georgia, SUA.