mamaplus

Jennifer Lopez și Ben Affleck se căsătoresc! Artista a început deja pregătirile de nuntă

-
//
06.07.2021

După o perioadă de 17 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat și mare le-a fost surprinderea tuturor când au văzut imaginile momentului: cei doi, în aceeași vilă, ”savurând” clipe matinale – el, în timp ce consumă o băutură răcoritoare, ea – în timp ce își atinge piciorul stâng, privind în îndepărtare. Însă, acum, vestea e și mai mare: se căsătoresc!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit după foarte mulți ani și se pare că dragostea dintre ei este ca un ”vulcan”, căci deja se gândesc la marele eveniment: căsătoria. Și unde mai pui că actrița și artista de origine americană deja s-a pus pe „treabă”: J-Lo a început pregătirile de nuntă. Petrecerea va avea loc chiar peste câteva luni, potrivit apropiaților săi. La vârsta de 51 de ani, Jennifer este pregătită să îmbrace rochia de mireasă.

Iar căsătoria care va avea loc în curând a venit destul de repede, căci mai ieri se gândea cum i-ar sta în rochie de mireasă la brațul lui Alex Rodriguez. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au mai apucat să meargă la ceremonie, iar evenimentul s-a anulat. Totuși, nebănuite sunt căile Domnului, căci J-Lo s-a despărțit de Alex Rodriguez, iar la scurt timp s-a cuplat cu vechea ei iubire de acum 20 de ani, Ben Affleck!