mamaplus

Jennifer Lopez s-a logodit din nou cu Ben Affleck. Cum a făcut marele anunț

-
//
11.04.2022

Jennifer Lopez a anunțat că s-a logodit cu actorul Ben Affleck, cu care a reluat legătura la începutul anului 2021, la aproape două decenii după ce cuplul a rupt planurile de nuntă, urmând drumuri personale separate, informează EFE.  

Diva pop a spus, pe Twitter, că are o “poveste foarte interesantă şi specială de împărtăşit” şi a menționat că o va dezvălui pe site-ul său personal “On the JLO”, deşi a oferit un mare indiciu prin postarea unui “emoji” cu un inel în dreptul numelui său.

Potrivit revistei People, mesajul adresat abonaților a inclus un videoclip în care cântăreața admiră un inel de logodnă cu diamant verde.

Lopez şi Affleck au început să se vadă din nou anul trecut, după ce interpreta hit-ului ‘Jenny from the Block’ a pus capăt logodnei sale cu fostul star al echipei Yankees Alex Rodriguez, iar starul din ‘Gone Girl’ a pus capăt relației cu actrița spaniolă Ana de Armas.

S-au mai logodit și în urmă cu 20 de ani

De atunci, cuplul, poreclit “Bennifer”, a fost văzut pe covoare roşii şi la ieşiri publice în întreaga lume, singur sau însoțit de copiii lor respectivi: Lopez are doi cu fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony; Affleck - trei cu fosta lui soție, actrița Jennifer Garner.

Jennifer Lopez, 52 de ani, şi Ben Affleck, 49 de ani, au început să se întâlnească la jumătatea anului 2002 şi s-au logodit în acelaşi an, dar au amânat nunta şi în cele din urmă au renunțat la acest pas în 2004, deşi au declarat că prietenia lor a continuat de-a lungul anilor înainte de a-şi acorda o a doua şansă.