mamaplus

Jennifer Lopez a pozat nud la 53 de ani și și-a lăsat fanii fără cuvinte

-
//
25.07.2022

Jennifer Lopez împlinește astăzi 53 de ani. Vedeta, care s-a căsătorit de curând cu Ben Affleck, a pozat nud cu ocazia zilei sale de naștere. Așa și-a promovat și noua colecție de produse cosmetice.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate staruri la nivel internațional. E cunoscută pentru viața ei profesională, dar și pentru cea personală, s-a iubit cu bărbați celebri, iar acum e îndrăgostită de Ben Affleck, cu care s-a căsătorit în Las Vegas. Acum, de ziua ei, Jennifer Lopez își promovează noul balsam de corp din colecția ei… dezbrăcată. Vedeta a pozat complet goală. și-a arătat trupul pe care îl are la 53 de ani.

mamaplus

De câteva zile, cuplul Bennifer, așa cum sunt porecliți cei doi de când sunt împreună, face furori se străzile din Paris. Au apărut ba la cumpărături, ba au luat cina la restaurante renumite. Iată că recent, ei s-au bucurat de o plimbare pe Sena.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck, 49 de ani, cu care a reluat legătura la începutul anului 2021, la aproape două decenii după ce cuplul a rupt planurile de nuntă.