mamaplus

Jennifer Lawrence, prima apariție pe covorul roșu de când a anunțat că e însărcinată

-
//
06.12.2021

Burtica de însărcinată a celebrei actrițe Jennifer Lawrence a fost pentru prima dată la vedere pe pe covorul roșu weekendul trecut, cu ocazia premierei filmului Netflix Don’t Look Up.

Actrița de 31 de ani și Leonardo DiCaprio au participat la evenimentul de gală care a avut loc la Lincoln Center din New York. Lawrence a îmbrăcat cu această ocazie o rochie aurie, cu paiete, și cu umerii acoperiți de un voal semitransparent. Părul ei ondulat l-a purtat strâns la spate.

mamaplus

Jennifer Lawrence așteaptă primul ei copil cu galeristul Cooke Maroney, care nu a participat la premieră.

Comedia sci-fi Don’t Look Up e scrisă și regizată de Adam McKay și este centrată pe doi astronomi, Dr. Randall Mindy (DiCaprio) și Kate Dibiasky (Lawrence), care trebuie să meargă într-un turneu mediatic uriaș pentru a avertiza omenirea despre apropierea unei comete care va distruge planeta. Prima problemă este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. La șase luni distanță de un impact catastrofal, atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare, înainte de a fi prea târziu, se dovedește a fi o misiune cvasiimposibilă. În filmul care are premiera internațională în ajunul Crăciunului mai apar Meryl Streep și Cate Blanchett, dar și Ariana Grande și Timothée Chalamet.

mamaplus