mamaplus

Irina Shayk, despre viața de mamă singură: ”Uneori simt că o iau razna!”

-
//
28.01.2020

Frumoasa rusoaică de 34 de ani este coperta noului număr al revistei British Vogue, ocazie cu care a oferit un interviu neobişnuit de sincer. De fapt, este interviul aşteptat de o lume întreagă, după ce faimosul cuplu Irina Shayk - Bradley Cooper şi-a anunţat separarea vara trecută, după o relaţie de 4 ani, din care a rezultat o fiică pe nume Lea.

"Cred că în orice relaţie aduci ce ai mai bun, dar şi ce ai mai rău. Pur şi simplu aşa este natura umană. Doi oameni minunaţi nu trebuie neapărat să alcătuiască un cuplu minunat. Cred că eu şi Brad am fost foarte norocoşi pentru că am trăit ceea ce ne-a fost dat să trăim împreună. Viaţa fără Brad este un teren cu totul nou pentru mine. Este greu să găseşti echilibrul între a fi o mamă singură şi a fi o femeie care munceşte şi se întreţine singură. Credeţi-mă, sunt zile în care mă trezesc şi mă gândesc: Dumnezeule, nu ştiu ce să fac, simt că o iau razna!", a mărturisit Irina.

Ea nu s-a ferit să vorbească deschis nici despre posibilitatea unei noi relaţii.

"Am o personalitate puternică, ştiu foarte bine ce vreau şi cred că unii bărbaţi se tem de asta. Dacă cineva iese din viaţa mea, atunci iese definitiv, iar eu tai toate legăturile. Unora le este frică de această latură rece a mea... Şi nu mulţi ştiu că sub această latură se află un om sensibil, care plânge în timpul interviului", a mai spus Shayk, mai sinceră ca niciodată.