mamaplus

Ion Paladi vrea să devină din nou tătic: „E o binecuvântare de la Dumnezeu”

-
//
23.01.2020

Interpretul de muzică populară Ion Paladi se bucură de mult succes în activitatea sa artistică, iar familia este cea care îl face și mai fericit.

Recent, în cadrul unei emisiuni TV de la noi, artistul a vorbit despre planurile profesionale, dar și cele personale din viitorul apropiat. Ion Paladi are o dorință arzătoare: cea de a deveni din nou tată. El și Veronica, soția lui, sunt pregătiți să aibă încă un copil în familia lor.

„Noi ne dorim și al doilea. Când mă gândesc că pe noi ne-au crescut la țară și eram trei băieți... Nu erau atunci atâtea comodități cum sunt acum: mașină de spălat vasele, mașină de spălat rufele... Se reușea și creșteam sănătoși. Dacă ne-aude Dumnezeu și ne aduce în 2020 sau 2021, cred că va fi cel mai mare cadou pentru noi. E o dorință, o binecuvântare de la Dumnezeu, care ne-am dori să se îndeplinească”, a spus interpretul.

Ion și Veronica Paladi s-au căsătorit din vara anului 2010 și au împreună un băiat pe nume Lucian, care va împlini șase ani în luna iunie curent.