mamaplus

Învață să-ți asculți copilul! Primăria Capitalei lansează o campanie de informare în scopul prevenirii conflictelor

-
//
28.03.2024

Primăria Municipiului Chișinău și Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului, lansează o campanie de informare în scopul prevenirii conflictelor și optarea pentru relații mai bune în sânul familiei.

mamaplus

„Oamenii sunt din ce în ce mai puțin pregătiți pentru a face față provocărilor vieții și avalanșei de probleme, uitând astfel de nevoia unei comunicări eficiente, rezolvarea pozitivă a conflictelor, socializare și înțelegere reciprocă. Situațiile de criză pot fi depășite mai ușor atunci când ceri ajutor”, comunică Primăria Capitalei.

Pentru sfaturi utile de comunicare eficientă cu copilul tău și mai multe informații despre prevenirea conflictelor, părinții sunt îndemnați să se adreseze unui specialist din cadrul Serviciului Social Centrul de zi pentru copii în situație de risc la numărul de telefon 069562578.

„Prevenind conflictul azi, construim comunitatea de mâine! Fii TU schimbarea pe care vrei să o vezi în oameni! COMUNICAREA este cheia armoniei în familie! Învață să-ți asculți copilul!”, mai scrie instituția.

sursa