mamaplus

Interpreta Victoria Lungu oferă gratis casa părintească unei familii care are nevoie de adăpost

-
//
03.07.2019

Interpreta Victoria Lungu caută stăpâni pentru casa părintească din satul Grinăuți, raionul Râșcani. Cântăreaţa vrea să ofere locuinţa, pe un termen de până la 15 ani, unei familii care are nevoie de adăpost şi spune că nu va cere nicio plată în schimb, ci doar să aibă grijă de gospodărie.

mamaplus

Victoria Lungu spune că de un an, în locuinţă nu mai stă nimeni, dar nu are de gând să o vândă. Anunţul despre intenţia de a oferi casa pe mâini bune, interpreta l-a postat pe facebook.

„Vreau neapărat să găsesc o familie bună, care are nevoie de un locușor, o gură de rai, pentru că așa zic eu acolo. Sunt florile mamei, sunt locurile minunate pe care eu le întrețin. Pentru mine casa părintească este în primul rând amintirea părinților și evident că niciodată nu m-am gândit s-o vând și n-am s-o vând niciodată. Doar că îmi doresc foarte mult să respire, să trăiască”, a menţionat cântăreața.

La scurt timp după plasarea anunţului, câteva familii deja s-au arătat interesate. Interpreta spune însă că va dărui casa acelei familii care are cea mai mare nevoie de ea.

„Nici pe o secundă nu m-am gândit să vreau bani de la cineva. Invers, o să ajut eu și o să fac tot posibilul să aibă din ce trăi. Rugămintea mea e să aibă grijă de ceea ce înseamnă casa părintească. Le-am promis că o să le cumpăr o văcuță, niște păsări. Am și un câine de care sunt legată foarte tare și aș vrea să fie acolo când vin eu. O să am grijă să aibă viza de reședință acolo, să fie copiii înscriși la școală, la grădiniță”, a spus Victoria Lungu.

Sursa: publika.md