mamaplus

Interpreta Aura și-a surprins urmăritorii de pe Facebook! „Mi-a ajuns răbdarea la cuțit!”

-
//
25.01.2021

Îndrăgita cântăreață Aura își bucură regulat fanii din mediul on-line cu postări interesante. Recent, vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook câteva imagini cu o babă neagră. Se pare că pofta de delicatese tradiționale a făcut-o să-și pună șorțul la brâu și să se apuce de gătit.
„M-a ajuns răbdarea la cuțit. De când voiam eu BABĂ NEAGRĂ... O fac pentru prima dată. Si cred că mi-a reușit. Buuunăăă....”, a scris ea în descrierea fotografiilor.

Internauții s-au grăbit să aprecieze postarea Aurei și nu au ezitat să-i ceară rețeta. „Aura, mi-ai făcut poftă... Acuma ai o datorie - Rețeta”, „Și eu acum dacă am privit acest video și mi-a lăsat gura apa? Acum ce fac? De unde găsesc?”

 

 

mamaplus

Interpreta, la rândul ei, s-a dovedit a fi extrem de deschisă și le-a povestit urmăritorilor săi că adoră baba neagră: „E preferata mea. Pentru prima data am mancat-o in anii studenției la o nuntă de la Nord și de-atunci mi-a căzut tronc la inimă.”.

Pentru a le satisface curiozitatea și pofta internauților, Aura a publicat, în secțiunea destinată comentariilor, ingredientele necesare pentru prepararea acestui desert.

mamaplus

Într-adevăr, baba neagră arată foarte bine. Nu ne rămâne decât să presupunem cât de delicioasă e.

Aura este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din Republica Modlova. Ea are două fete gemene, Lori și Beti.

mamaplus