mamaplus

Interpreta Anișoara Balmuș a devenit mamă pentru prima oară: ”A venit pe lume minunea noastră!”

-
//
05.04.2021

Dacă există femei care își ascund cu iscusință sarcina până în ultimul moment, atunci interpreta de muzică populară Anișoara Balmuș face parte din rândul lor. Cu siguranță, carantina i-a prins bine în această perioadă, pentru că a avut timp pentru ea și bebelușul din burtică. Deși a născut acum două săptămâni, artista a făcut marele anunț abia ieri, când a postat și o poză sugestivă în care apare și mânuța fetiței nou-născute.

mamaplus

”22.03.2021. E ziua în care a venit pe lume minunea noastră! E ziua pe care am așteptat-o cu sufletul la gură, eram nerăbdătoare și curioasă să cunosc suflețelul care a crescut sub inima mea timp de 9 luni.  E ziua în care am auzit-o, am văzut-o, am ținut-o în brațe pentru prima dată și atunci m-am întrebat: "Cum am putut trăi până acum fără Ea?" E ziua în care am trăit sentimente de nedescris, iar emoțiile și adrenalina au fost la cote maxime! Bine ai venit în viața noastră, scumpo! Mami și tati te iubesc infinit!

P.S: 22 este cifra noastră magică! Pe 22 sunt născută eu. Pe 22 mi-am cunoscut jumătatea. Pe 22 am fost cerută în căsătorie. Pe 22 ne-am căsătorit. Și tot pe 22 a venit îngerașul nostru  Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această comoară! Ce poate fi mai frumos?”, a scris interpreta de muzică populară pe rețelele sociale.

Menționăm că Anișoara Balmuș este stabilită de ani buni la București, unde s-a căsătorit acum trei ani și își desfășoară activitatea muzicală.

mamaplus