mamaplus

Însărcinată în 6 luni, Dana Rogoz NU arată ca o graviduță

-
//
05.03.2020

Se ştie deja că Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară, iar de data aceasta va deveni mamă de fetiță, ea mai având un băiețel. Actrița din România, la ai săi 34 de ani, este foarte activă şi nici măcar nu se observă că ar fi însărcinată.

Ea şi soțul ei, regizorul Radu Dragomir, sunt în al nouălea cer de fericire, având în vedere că actrița este şi nominalizată la premiile Gopo pentru cel mai bun rol feminin din pelicula „Mo”. Mai mult, Dana joacă în câteva piese de teatru, fiind foarte activă în tot ceea ce face, mai ales că se ocupă atât de afaceri, cât şi de blogul ei şi de fiul ei Vlad. Chiar dacă este însărcinată în 6 luni, Dana nu arată ca o graviduță. Şi asta pentru că nu a luat prea multe kilograme în cea de-a doua sarcină.

mamaplus

Marți seara ea a fost prezentă la premiera peliculei „Urma” şi nici măcar nu se vedea că avea burtică de graviduță. Vedeta a povestit că se simte foarte bine şi că nu are grețuri, fiind mai bine ca la prima sarcină.

„Nu am avut niciun fel de  grețuri, nicio poftă, aproape că nici nu mai cred în poftele astea de gravidă despre care se mai povesteşte. La recomandarea medicului meu am stat mai potolită în privința efortului și activităților, dar fac mișcare, merg destul de mult pe jos, călătoresc foarte mult. Am putut să și joc în piesele de teatru, am zburat și cu avionul, am mers foarte mult. Nici măcar nu mi-am schimbat garderoba, nu am purtat haine de graviduță”, a declarat Dana Rogoz.