mamaplus

Înfiorător: Un tată și-a aruncat fetița nou-născută la gunoi

-
//
05.08.2020

Un tată în vârstă de 24 de ani a fost filmat în momentul în care și-a abandonat bebelușul. O cameră de supraveghere l-a surprins ducându-și fiica nou-născută în brațe, până la o pubelă. 

Tatăl originar din China și-a abandonat bebelușul la gunoi la primele ore ale dimineții, pe 29 iulie, pentru a evita să fie văzut. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere el apare într-o pereche de pantaloni, cu bustul gol.

mamaplus

Fetița a fost salvată din pubelă. Bebelușa ar fi fost lăsată de tatăl ei la gunoi cu cordonul ombilical încă atașat. A fost dusă la spital, în stare bună. După o zi, a fost dusă la un orfelinat.

Bărbatul și soția lui, în vârstă de 21 de ani, au fost arestați, după ce au recunoscut că și-au abandonat fiica nou-născută. Cei doi au spus că fetița s-a născut în locuința lor și că au decis să nu o păstreze, dar nu au explicat și motivul pentru care au luat această hotărâre. Cuplul este acum acuzat de abandon.

Aproximativ 100.000 de bebeluși sunt abandonați anual în China – echivalentul a peste 270 de bebeluși pe zi. Teoretic, părinții care își părăsesc copiii pot fi pedepsiți, în această țară, cu închisoare de până la cinci ani. În realitate, însă, puțini dintre aceștia ajung să fie pedepsiți.