mamaplus

Inesa Voscoboinic: ”Mă simt perfect ca mămică, dar visez să dorm o noapte întreagă”

-
//
11.10.2019

Micuța Inesei Voscoboinic, Priya, este o adevărată vedetă în mediul online, iar mămicile nu încetează să o asalteze pe prezentatoarea TV cu diverse întrebări referitoare la maternitate. Fiind mereu receptivă și activă, Inesa a deschis câteva paranteze despre rutina ei zilnică și perioada postpartum.

Perioada postnatală aduce cu ea o serie de schimbări în organismul mamelor, iar femeile ar trebui să fie pregătite pentru astfel de ”surprize”.

”Pentru că am născut mai aproape de vară și stăteam toată ziua la terasă, am simțit doar o ușoară oboseală de la nopțile nedormite. Nu pot să zic că am avut depresie postpartum...

A început să-mi cadă intensiv părul cand Priya avea trei luni și jumătate. Pentru a preveni în continuare căderea părului, iau un complex de 12 vitamine și Omega 3, separat”,
mărturisește Inesa pe o rețea de socializare.

Cât despre alăptare, ea spune că nu poate fără cafea și a convenit cu medicul să bea o singură ceașcă, în prima jumătate a zilei.

Totodată, Inesa spune că nu este împotriva găuririi urechiușelor fetițelor la vârste mici și tocmai de aceea, micuța ei poartă cerceluși încă de la 3 luni.

Sursa: mamaplus.md