mamaplus

Inesa Voscoboinic, blocată temporar la Roma: ”Încerc să nu fac isterie…”

-
//
10.03.2020

Tânăra mămică se află în această săptămână într-o vacanță în capitala Italiei și spune că este prima călătorie programată și achitată cu mult timp înainte, dar nu ar mai face la fel după această experiență.

Deși a consultat mai mulți medici și prieteni care locuiesc la Roma înainte de a lua zborul spre Italia și a primit confirmarea că totul este în regulă, Inesa nu s-a așteptat ca situația să ia o altă întorsătură.

”Nu am găsit zbor pentru astăzi, cu toate că deja sunt și eu stresată cu toate știrile acestea. Încerc să nu fac isterie, pentru că oricum nu avem o altă ieșire. Zborul este doar pentru mâine. În Roma, din câte cunoaștem și așa cum ne-au asigurat înainte să ne pornim, nu există la moment cazuri de îmbolnăvire. Noi am luat bilete cu câteva luni înainte, dar nu aș risca să iau bilet acum, pentru că s-a înrăutățit situația și v-aș recomanda să anulați călătoriile în Italia – fie la Roma, fie în partea mai afectată. Aici în Roma e calm, sunt mai puțini oameni, dar nu este carantină. Chiar și așa, recomandarea mea este să rămâneți totuși acasă pentru că noi când ne-am pornit, ne-am consultat cu medici, am întrebat mai multă lume și ne-au zis să venim liniștiți pentru că e foarte calm. Și iată am venit...”, spune Inesa într-o adresare către prietenii săi online.