mamaplus

Incendiu în plină noapte în sectorul Buiucani. Șase persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

-
//
31.10.2019

Șase persoane au ajuns la spital în urma unui incendiu care a izbucnit în această noapte. Printre victime se numără și doi copii. Flăcările au izbucnit în această noapte într-un bloc din sectorul Buiucani, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), informează agora.md.

Pompierii au fost solicitați, la ora 02:22, pe strada Ion Pelivan 34/1. Incendiul a izbucnit la primul etaj al unui cămin cu cinci nivele.

„La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri și salvatori, care, în cel mai scurt timp, au reușit evacuarea a 70 de persoane din scara blocului inundată cu fum. Mai mult, datorită intervenției prompte a salvatorilor cu autoscară, au fost evacuate trei persoane care au rămas blocate în interior la etajul trei”, se arată în comunicatul IGSU.

Incendiul a fost localizat către ora 02:40. Flăcările au distrus mai multe bunuri materiale păstrate în scara căminului.

Patru persoane și doi minori au avut de suferit.

„Victimele s-au ales cu arsuri și intoxicație cu monoxid de carbon, fiind ulterior preluate la spital pentru îngrijiri medicale”, a mai menționat IGSU.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

mamaplus