mamaplus

Încă un copil de la Botanica a căzut în gol din fereastra unui bloc locativ

-
//
20.06.2020

Un copil de 2 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Acesta este al doilea caz din această săptămână, după ce pe data de 15 iunie un caz similar a avut loc pe strada Trandafirilor.

Polițiștii au fost alertați ieri seara, în jurul orei 20:40. Copilașul de numai 2 anișori a fost preluat de salvare și transportat la spital pentru îngrijiri. Oamenii legii au stabilit că copilul a căzut de la geamul bucătăriei, în timp ce mama acestuia se afla la baie, unde spăla trotineta de noroi după ce s-au întors de la plimbare.

Copilul se află acum în secția reanimare, iar oamenii legii investighează cazul.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni, un alt copil, de trei ani, s-a prăbușit în gol de la etajul patru al unui bloc locativ de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica. Micuțul a fost transportat de urgență la Spitalul clinic municipal „Valentin Ignatenco”, starea lui fiind extrem gravă. Copilul se afla în apartament împreună cu bunica. Mama ieșise la magazin.

Potrivit responsabililor din cadrul spitalului, copilul rămâne internat în secția reanimare, stare lui fiind gravă, dar stabilă.