mamaplus

Încă un bebeluș în familie! Kate Middleton este extaziată de veste

-
//
06.07.2023

Nu este un secret pentru nimeni cât de mult iubește Prințesa de Wales copiii. Iată că familia se mărește din nou, iar aceasta reprezintă o mare bucurie în familie.

mamaplus

Deja mamă a trei copii, mătușă pentru copiii din partea surorii sale, Kate Middleton va mai experimenta o trăire inedită, căci și fratele său o va face mătușă pentru prima dată.

James Middleton a anunțat că el și soția Alizée Thevenet așteaptă primul lor copil la sfârșitul anului.

Fratele mai mic al Prințesei de Wales, în vârstă de 36 de ani, a confirmat vestea fericită într-o postare drăguță pe Instagram, în care apare soția sa vizibil însărcinată, dar și câinele său mult iubit. James Middleton este un mare iubitor al animalelor și nici în postarea în care anunță că va fi tată nu uită să cinstească memoria unuia dintre patrupedele pe care le-a pierdut recent, eveniment care i-a frânt inima: ”Suntem din cale afară de fericiți! Chiar dacă anul a început prost, căci am pierdut-o pe Ella (n.r câinele), iată că familia noastră se va extinde.”

Alizée Thevenet se bucură de starea privilegiată în care se află, alături de Golden Retriever-ul familiei, într-un cadru de vis.

mamaplus

Nici că putea primi Prințesa de Wales o veste mai bună!

Kate Middleton este înnebunită după copii, îi adoră și consideră că misiunea sa, acum de Prințesă, în viitor de regină se va axa pe sprijinul educației copiilor, scrie okmagazine.ro.

Pe 11 septembrie 2021, James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, s-a căsătorit cu aleasa sa, franţuzoaica Alizée Thevenet, în peisajul superb al regiunii Provence din Franţa.