mamaplus

Imagini noi cu Irina Shayk și Bradley Cooper, alături de fetița lor în vârstă de 4 ani

-
//
03.06.2021

Bradley Cooper și Irina Shayk mențin o relație apropiată, în ciuda faptului că s-au despărțit. La doi ani de la separarea lor, au fost suprinși petrecând timp alături de fiica lor, Lea de Seine, în vârstă de 4 ani. Bradley și Irina Shayk au fost fotografiați de paparazzi pe străzile din New York. Cei doi și-au dus fetița și la un loc de joacă. 

Pentru această ieșire în familie, supermodelul Irina Shayk a ales să poarte o rochie nude și o pereche de cizme în aceeași nuanță, în timp ce Bradley Cooper a optat pentru un look mai casual, și anume un tricou, pantaloni închiși la culoare și pantofi sport. Însă, nu putea trece neobservată apariția adorabilă a fetiței lor. 

mamaplus
mamaplus

Micuța Lea de Seine purta o rochie roz din dantelă și care avea mai multe volane. Am putea spune că rozul este culoarea ei preferată, fiind surprinsă cu mai multe ocazii în cadrul ieșirilor cu părinții ei purtând această culoare.

Irina Shayk și Bradley Cooper au format un cuplu timp de patru ani. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019, dar continuă să își crească împreună fiica, având custodie comună. Au fost surprinși cu mai multe ocazii ieșind la plimbare alături de Lea de Seine.

mamaplus