mamaplus

Imagini adorabile cu băiețelul adoptat de Horia Brenciu. Micuțul Toma a împlinit 8 ani

-
//
07.06.2022

Horia Brenciu a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook că Toma, băiețelul adoptat de el și de soția Alice, a împlinit opt ani de zile. Micuțul a primit urări speciale din partea părinților. Cântărețul în vârstă de 49 de ani a postat mai multe fotografii cu băiețelul lui de când era mai mic.

Artistul spune că acum cu greu reușește să îi mai facă vreo poză. „Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! ? Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

mamaplus

Nici soția lui Alice nu s-a lăsat mai prejos. Încă de la prima oră a dimineții ea a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini cu Toma, unele de când era bebeluș. Totodată, ea a avut și un mesaj. „De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

mamaplus

Horia Brenciu are patru copii: doi sunt ai soției sale, Alice, a treia este o fetiță care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, e Toma, băiețelul înfiat de bebeluş. Artistul a vorbit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, despre cum a luat deciza de a adopta un băiețel.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetița noastră, Mina.

Auzisem de la nişte cunoştințe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soția mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu.

mamaplus
mamaplus
mamaplus