mamaplus

Igor Stribițchi, fericit alături de femeia care îl inspiră: ”Astăzi este ziua ei!„

-
//
20.11.2020

S-au cunoscut acum trei ani, dar dragostea lor parcă durează o veșnicie. Cel puțin așa vede relația cu soția sa interpretul Igor Stribițchi. Astăzi este o zi specială în familia lor, pentru că Angela își sărbătorește ziua de naștere. Într-un interviu exclusiv pentru MamaPlus, Igor ne-a dezvăluit mai multe detalii despre povestea lor de dragoste, dar și motivul principal pentru care a ținut-o mult timp departe de ochii lumii.

”Ne-am cunoscut la un eveniment unde am cântat. Atunci încă nu ne dădeam seama că vom fi împreună… Un lucru era cert: ne-am placut foarte tare unul pe altul! Viața este imprevizibilă și niciodată nu poți ști ce surprize îți pregătește. Important e să-ți găsești persoana cu care să rezonezi și care practic gândește la fel ca tine. Între mine și Angela din start a fost o telepatie inexplicabilă, practic ne citeam gândurile și asta e foarte tare!”, spune cu sinceritate Igor.

În felicitarea pe care i-a adresat-o soției sale pe o rețea de socializare, artistul a mărturisit că ea este femeia care îl inspiră, îl face să iubească, să fie fericit și împreună sunt o forță, la bine și la rău.

Spre bucuria admiratorilor săi, Igor a decis cu puțin timp în urmă să publice mai multe imagini în care apare alături de soție, chiar dacă a ezitat mai multă vreme să facă acest lucru. Motivul l-am aflat chiar de la el.

”Da, este adevărat că nu am afișat nimic practic 2 ani ce ține de viața mea personală, pentru că a fost o etapă de răscruce și schimbări majore prin care am trecut. Am ținut foarte mult la această confidențialitate și chiar am simțit că nu vreau să comentez și nu vreau să afișez absolut nimic. Sunt lucruri de care trebuie să fii responsabil și pe care trebuie să le rezolvi în liniște și cu capul limpede. Sigur că dacă vrei să obții ceva trebuie să sacrifici cu altceva, asta e o regulă care funcționează și prin care am trecut. Important este să nu ne fie frică de schimbări, de greșeli, de faptul că uneori merită să o iei de la zero… Mulți se tem de asta și nu riscă, dar altfel nu ai cum să înțelegi ce-ți poate oferi viața!”, mai spune Igor Stribițchi.

Rodul dragostei lor este fiica Luiza în vârstă de un an și jumătate. Cei doi o iubesc ca pe ochii din cap și spun despre ea că este o artistă în devenire.

mamaplus