mamaplus

Igor Sârbu ne surprinde rău de tot: ”Lumea nu știe că am un copil din flori”

-
//
13.01.2021

De când s-a relansat trupa Akord, în noua formulă cu Igor Sârbu și Eduard Malareu, succesul este tot mai mare, iar rândul admiratoarelor e tot mai lung. Milionari pe Youtube, cei doi nu vorbesc niciodată despre viața lor personală, iar atunci când se întâmplă asta, știu să o facă la superlativ.

Fiind mereu sincer cu publicul său, Igor a decis că a venit momentul potrivit să dea din casă detalii neștiute și chiar surprinzătoare din viața sa personală.

”Lumea nu știe că am un copil din flori... După ce mă cunosc personal, oamenii îmi zic de foarte multe ori că sunt altfel în viață decât ceea ce văd ei la ecran. Eu cred că lumea nu știe că eu sunt un băiat destul de simplu și modest”, a spus-o în glumă Igor Sârbu în cadrul emisiunii ””La-La Car”.

Deși, aparent, vorbea foarte serios, iar unii admiratori chiar l-au crezut pentru câteva clipe, Igor a recunoscut că adoră să facă glume și n-a ratat ocazia să se distreze nici de data asta.  

Acum, dacă e să vorbim serios despre viața privată a celor mai râvniți și vizalizați burlaci din showbiz-ul autohton, află că băieții de la Akord au iubite. Chiar dacă v-ați dori să aflați cine sunt ele, nu vă prea putem da multe detalii, pentru că atât Igor cât și Eduard le țin departe de ochii lumii și, mai ales, ai presei.

”Adevărul este că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală, dar sunt într-o relație și prefer să o țin departe de camere, de televiziune. Atunci când începi a scoate la iveală tot ce ține de casă, de lucrurile personale și intime, apar tot felul de comentarii. De aceea, eu cred că profesionalul e profesional, iar viața personală stă deoparte. Mai departe de ochii lumii este cel mai corect”, mărturisește Igor Sârbu.

mamaplus