Iată ce rochie de mireasă a îmbrăcat Iulia Savicheva  la cununie

Iată ce rochie de mireasă a îmbrăcat Iulia Savicheva la cununie

-
//
23.10.2014

După 10 ani de conveţuire în doi, Iulia Savicheva şi Alexandr Arshinov au hotărât să-şi oficializeze relaţia. Cuplul şi-a înregistrat căsătoria cu câteva zile în urmă. Ieri, tinerii au dat o petrecere la VEGAS Crocus City. La nuntă au fost invitaţi peste 400 de persoane, printre care nume cunoscute din showbiz-ul rusesc.

Iată ce rochie de mireasă a îmbrăcat Iulia Savicheva  la cununie

Iulia a îmbrăcat o rochie creată de renumitul designer, Tony Ward. Deşi este destul de simplă, rochia de mireasă i-a accentuat silueta, oferindu-i eleganţă şi feminitate. De fapt, această rochie a fost purtată de artistă la oficierea religioasă, astăzi ea va îmbrăca altă ţinută în culoarea şampaniei, scrie presa rusă.

“Emoţiile le las miresei, pentru mine, ca şi pentru oricare alt bărbat, înseamnă responsabilitate. Desigur, îmi doresc ca totul să fie ideal şi toţi invitaţi să rămână mulţumiţi”, a declarat compozitorul Alexandr Arshinov.

“Nu am dormit suficient.Când m-am culcat, mi-au venit tot felul de ideii în cap. M-am gândit la organizarea nunţii, cum o să fie, am emoţii mari”, a spus Iulia Savicheva.