mamaplus

Zodiile care se despart până la sfârșitul acestui an

-
//
09.10.2019

Finalul de an vine cu multe provocări pentru trei zodii, care decid să își schimbe radical viața. A venit momentul pentru acești nativi ca să își ia destinul în mâini, chiar dacă acest lucru va crea furtuni uriașe în jurul lor.

Pentru zodia Pești, viața sentimentală nu este la nivelul pe care și l-ar dori, așa că nu este exclus ca până la finalul anului să pună punct poveștii de dragoste în care sunt implicați și să o ia de la capăt.

Deși sunt într-o relație de ani de zile, nativii zodiei Pești se simt sufocați și cred că nu mai primesc atenția pe care o merită din partea partenerului de viață. Îi vor șoca pe toți cei din jurul lor atunci atunci când vor face marele anunț, însă va fi spre binele lor și toți vor înțelege, până la urmă.

Cea de-a doua zodie care este pregătită să înceapă un nou capitol în viață este zodia Fecioară. Nativii acestei zodii sunt cu adevărat perfecționiști, iar dacă lucrurile nu decurg așa cum vor ei, atunci nu vor ezita să încheie totul brusc, fără să dea prea multe explicații.

Incompatibilitatea dintre nativii zodiei Fecioară și partenerii lor va deveni din ce în ce mai evidentă, așa că despărțirea este cea mai bună soluție. Nu are rost să lungească lucrurile mai mult decât trebuie, pentru că vor suferi extrem de mult.

A treia zodie care va încheia anul fără partenerul de viață este zodia Taur. Relația dintre nativii zodiei Taur și partenerii lor devine din ce în ce mai tensionată și mai anostă, iar acest lucru le va crea acestor nativi un stres suplimentar, pe care nu îl vor putea suporta pentru mult timp. Vor pune punct înainte ca totul să devină prea rău.

Nativii zodiei Taur își vor da seama în scurt timp că totul a fost doar o iluzie și că tot ce au construit până acum a fost în zadar.

Sursa