mamaplus

Unde vei găsi dragostea, în funcție de zodia ta

-
//
10.09.2020

Știm deja că zodiile ne influențează personalitatea și comportamentul, însă știai că ele ne pot spune și ce locuri frecventează un nativ cel mai des? Unde ne simțim în largul nostru, acolo vom găsi și dragostea! Coincidență sau destin? Citește mai departe și află unde îți vei întâlni alesul!

Berbec

Berbecii sunt firi aventuroase, așa că nu te aștepta să rămână prea mult timp acasă, plictisindu-se. Pe ei îi vei găsi cel mai probabil în natură, explorând trasee de munte sau păduri ascunse. Așa că de ce să nu pleci într-o mică aventură în afara orașului?

Taur

Taurii apreciază foarte mult siguranța și stabilitatea, pe ei îi întâlnești în locurile în care se simt ca acasă. Încearcă de exemplu să mergi prin grădini liniștite, parcuri sau cafenele mai retrase.

Gemeni

Unul dintre cele mai energice și impulsive semne zodiacale, Gemenii iubesc provocările. Este garantat că îi vei găși prin cazinouri, centre sportive și, practic, oriunde există un joc la care Gemenii pot participa.

Rac

Racii sunt foarte tradiționali și adoră locațiile clasice de ieșit în oraș: ei simt că așa pot întâlni și cunoaște cel mai ușor persoane noi și interesante. Găsește-i în baruri, cluburi și la orice party cu muzică de dans și multe băuturi.

Leu

Pe nativii din zodia Leu îi poți întâlni practic oriunde. De ce? Pentru că ei sunt niște firi încrezătoare, ce se pot bucura de orice fel de ambianță. Îi poți găsi așadar, atât la o petrecere privată, într-o cafenea cool sau chiar la grădina zoo sau un parc de aventuri.

Fecioară

Persoane foarte analitice din fire, Fecioarele trăiesc după reguli bine stabilite, însă în același timp adoră activitățile care le stimulează. Pe nativii Fecioară îi găsești cu siguranță la meciuri de fotbal sau baschet sau în baruri în care chiar ei pot juca biliard sau foosball!

Balanță

Balanțele adoră să trăiască viața din plin, fiind la fel de aventuroase ca Berbecii. Un nativ Balanță se va distra întotdeauna prin activități ieșite din comun: parasailing, săritul cu parașuta sau chiar o plimbare cu balonul cu aer cald – pe scurt, orice le poate oferi puțină adrenalină!

Scorpion

Deși Scorpionii sunt foarte complicați atunci când vine vorba de sentimente, la capitolul hobby-uri ei știu exact ce la place și sunt foarte pasionați de acele lucruri. Pe Scorpion îl poți întâlni la evenimente de mare anvergură, în grupuri mari: la convenții, de exemplu. Oricum ar fi, îl vei recunoaște: este cel care se implică în toate activitățile!

Săgetător

Nativii Săgetător sunt firi aventuroase care iubesc distracția. Ei își iau doza de adrenalină din activități precum cursele sportive unde fie participă, fie pariază. Oricum ar fi, Săgetătorii se vor implica în orice fel de „joc” care îi poate stimula și provoca. Fiind și mari exploratori, pot fi de asemenea întâlniți în natură, în afara orașului.

Capricorn

Capricornul este un semn care prețuiește independența și are foarte multă încredere în sine și în abilitățile sale. Dacă ești interesată, poți găsi un Capricorn la evenimente precum show-uri de mașini clasice, restaurante rafinate sau în muzee și galerii, unde acesta poate admira reușitele și talentul generațiilor trecute și actuale.

Vărsător

Rebelii zodiacului, Vărsătorii au o sensibilitate aparte pentru istorie și pentru lupte trecute în care parcă și-ar fi dorit să ia parte, având în vedere spiritul lor plin de viață. Ei apreciază spiritul liber, asemeni lor, și merg în general la evenimente legate de istorie sau chiar în locurile în care istoria a fost scrisă.

Pești

Cel mai sensibil semn zodiacal, Peștii iubesc timpul petrecut singuri, când pot reflecta la sentimentele și gândurile lor. Ei petrec mult timp în locuri cu o atmosferă intimă, așadar îi poți întâlni în cafelene retrase, ceainării romantice sau în parcuri, bucurându-se de un moment de liniște.