mamaplus

Unde să-ți ceri partenera în căsătorie în funcție de zodie

-
//
11.03.2020

Sezonul nunților este tot mai aproape şi, dacă planifici să faci şi tu pasul cel mare, cu siguranță te gândeşti la o modalitate prin care să-ți surprinzi iubita. Experții de la PsychicWorld.com au decis să vină cu o mână de ajutor cu un sondaj la care au luat parte 3,178 de femei, fiind întrebate unde le-ar plăcea să fie cerute în căsătorie, iar astfel a reieşit şi lista sugestiilor în funcție de zodie.

BERBEC - în aer

Dacă partenera ta de viață este născută în zodia Berbec, atunci cererea în căsătorie nu trebuie să fie una convențională. Majoritatea femeilor din zodia Berbec au răspuns în urma sondajului că le-ar plăcea ca cererea în căsătorie să fie una plină de adrenalină, cum ar fi într-un balon cu aer cald, la bungee jumping sau să sară cu paraşuta.

TAUR - la o reuniune de familie

Dacă urmează să-ți ceri iubita în căsătorie, iar ea este sub semnul Taur, cel mai bun mod de a face asta este la o reuniune de familie. Taurii aspiră către familie şi iubesc să-i aibă pe cei dragi alături, iar împărtăşind cu ei acest moment unic nu poate decât să-i bucure.

GEMENI - pe o plajă privată

Toată lumea spune că Gemenii iubesc să fie în centrul atenției şi, în mod normal ai fi tentat să faci cererea în căsătorie în pubic, corect? Ei bine, majoritatea femeilor din zodia Gemeni care au luat parte la sondaj au mărturisit că şi-ar dori ca momentul să fie unul romantic, privat şi memorabil.

RAC - la o cabană

Racii iubesc să iubească şi tânjesc după scenariile romantice. Potrivit sondajului, femeilor Rac le plac cererile în căsătorie la cabană, undeva în inima munților, eventual iarna, să ningă şi să ciocniți un pahar de prosecco.

LEU - în restaurant

Leii sunt cunoscuți pentru modestia lor. Cel mai bun loc în care poți cere în căsătorie o femeie Leu este la restaurant.

FECIOARĂ - acasă

Nativii Fecioară sunt cei mai muncitori, iar când vine vorba de casă, depun foarte mult efort pentru a o transforma în colțişorul lor perfect. Evident, chiar şi când vine vorba despre o cerere în căsătorie, alegerea ideală este acasă, mai ales că este locul în care se simt cel mai confortabil.

BALANȚĂ - în Paris

Balanțele sunt guvernate de Venus, planeta frumuseții şi iubesc să fie înconjurate de frumos. Aşa că, nu e deloc surprinzător că o cerere în căsătorie perfectă pentru femeia Balanță este în Paris, la o cină romantică.

SCORPION - într-un city break

Dacă plănuieşti să ceri în căsătorie o femeie Scorpion, probabil vei fi puțin intimidat. Dar dacă îi arăți constant că te dedici ei şi relației, cu siguranță o vei face să se deschidă mai mult în fața ta. Iar în acest sens, o cerere de căsătorie într-un city break este alegerea ideală!

SĂGETĂTOR - în timp ce faceți scuba diving

Femeia Săgetător s-a născut pentru aventură. Iubeşte să călătorească şi să exploreze lucruri noi, iar cererea ta în căsătorie ar trebui să reflecte acest lucru. O cerere în căsătorie sub apă este o idee perfectă!

CAPRICORN - la castel

Capricornii țin foarte mult la tradiții. Preferă să urmeze regulile şi sunt orientați către perfecțiune aşa că, ce poate fi mai fascinant pentru ei decât o cerere în căsătorie la castel?

VĂRSĂTOR - într-o grădină

Vărsătorii sunt atraşi de locurile colorate, ba chiar îi umple de emoții mai ales că sunt firi foarte romantice. Dacă te gândeşti să ceri în căsătorie un Vărsător, atunci cel mai frumos loc este o grădină cu flori.

PEŞTI - pe o barcă

Nativilor Peşti le place să fie cât mai aproape de apă, fie că este vorba de ocean, un lac sau un râu. Câtă vreme se află în elementul lor, momentul va fi unul deosebit.