mamaplus

Trei zodii care vor afla în luna august că vor avea un copil

-
//
19.07.2021

Astrele ne pot doar da anumite indicii despre evenimentele importante care urmează să apară în viața noastră și doar noi suntem în măsură să decidem dacă vrem să credem în aceste semne sau nu. Ei bine, pentru cei care urmăresc prognoza astrală și cred în ea, avem vești bune. Astrele prezic că în luna august trei zodii s-ar putea să afle că urmează să devină în curând părinți.

SCORPION

Este zodia de Apă pentru care familia și copiii contează cel mai mult. Femeia Scorpion se căsătorește repede, dar doar dacă este îndrăgostită până peste urechi. Își dorește neapărat copii, astfel că în luna august va avea parte de o surpriză neașteptată alături de partener, căci află că vor avea un copil. Dintre zodiile de Apă, Scorpionul este cel mai independent, dar și pretențios, iar acest lucru nu se schimbă când devine părinte. Ai tone de iubire de oferit si ar fi mare păcat să nu aduci pe lume doi bebeluși, însă momentan te bucuri de ce-ți oferă viața. Chiar dacă vei fi o mămică tânără când se întâmplă asta, totul va decurge firesc, iar tu vei da dovadă de maturitate. 

CAPRICORN

Mai mult ca sigur munca, banii și confortul personal sunt importante pentru femeia Capricorn în prima parte a tinereții, dar ce-și dorește extrem de mult este să devină mămică. Îi place să fie independentă, dar în același timp să existe cineva care să-i facă toate plăcerile. Este ambițioasă, iar un copil o va obliga să facă multe concesii, de aceea își va întemeia o familie chiar în toamnă. Este o zodie fertilă, astfel că în luna august află împreună cu partenerul că vor avea un copil. Ești foarte realistă și știi că nu va fi ușor să crești un copil, dar speri din toată inima ca totul să iasă așa cum ți-ai dorit o viață întreagă. Vrei să-i oferi tot cei mai bun, să nu-i lipsească nimic, așa că vei cumpăra foarte multe lucrușoare dinainte să se nască.

PEȘTI

Este una dintre cele mai familiste zodii, iar nativele din Pești sunt înnebunite după copii. Pentru ele, familia este pe primul loc și își doresc să facă tot ce le stă în putință pentru a fi totul perfect. Femeia Pești visează bebeluși și află în luna august că este însărcinată și va deveni mămică. Ea se numără și printre cele mai fertile native din zodiac și nu are probleme să conceapă copii atunci când planifică, astfel că nu va rămâne chiar atât de surprinsă când va afla vestea cea mare.