mamaplus.md

TOP 5: Cele mai prefăcute și schimbătoare zodii

-
//
14.01.2019

În top-ul de mai jos sunt prezentate cele mai schimbătoare și prefăcute zodii. Acestea sunt mereu nemulțumite de ceea ce primesc și sunt căutarea ineditului.

mamaplus.md

Astrologii spun că trebuie să cunoști aceste zodii, ca să știi de cine să te ferești.

Racul, printre cele mai cunoscute zodii cu toane

Racii se ascund în spatele unei carapace dure și îşi protejează cu mare atenţie sentimentele. Sunt sensibili şi destul de puţin rezistenți la durerile sufleteşti. Dacă nu beneficiază de protecţie şi de dragoste, devini irascibili şi capricioși. Sunt imprevizibili ca marea și schimbători.

Gemenii, mai sensibili decât lasă să se vadă

Caracterul temperamental al Gemenilor vine de la o sensibilitate pe care ei știu foarte bine să o ascundă de toți, chiar și față de persoana iubită. Trec ușor de la o stare la alta și sunt plini de energie. Le lipsește răbdarea, ceea ce îi face să se enerveze ușor și să le strice și altora cheful.

Peștii, trăiri interioare bogate

Zodia Peştilor are polaritate pozitivă, iar nativii ei au o imaginaţie şi o viaţă interioară foarte bogate. Datorită lui Neptun, Peştii posedă o intuiţie rară și o sensibilitate profundă. Tocmai de aceea, se numără printre cele mai temperamentale zodii și uneori este greu să le intri în voie.

Berbecul, temperamentali greu de stăpânit

Nativii Berbeci sunt oameni de acţiune, instinctivi şi mereu tineri. Sunt energici şi au sufletul plin de bucuria de a trăi. Dar pot fi şi intoleranţi, impulsivi şi foarte sensibili. Au un temperament dificil, una gândesc și alta fac și se întâmplă adesea să intre în tot felul de buclucuri.

Fecioara, pune pasiune în tot ceea ce face

Este surprinzător să spui despre Fecioare că sunt temperamentale. Toată lumea știe cât sunt de meticuloase și de calculate. Dar puțini știu că sunt pline de energie, mereu în acțiune și pasionate de ceea ce fac. Doar că, atunci când cineva la stă în cale, are de-a face cu temperamentul lor vulcanic.

Sursa