mamaplus

Top 3 cele mai cuminți femei din zodiac

-
//
13.01.2021

Este foarte complicat să alegi dintre toate semnele zodiacale și să spui care din ele corespund criteriilor cumințeniei întruchipate. Totuși, dacă e să citim mai atent în stele, am putea desluși câteva indicii. Anume ele ne-au ajutat să realizăm un clasament al celor mai angelice femei din zodiac.

Putem folosi câteva indicii de moralitate, precum sinceritatea și fidelitatea față de partener, grija față de ceilalți, altruismul, comportamentele sociale decente. Dar cumințenia rămâne, totuși, relativă. Se spune însă că unele zodii sunt predispuse la fapte mai puțin ortodoxe, astfel că putem face un clasament al celor mai cuminți femei în funcție de semnul zodiacal în care s-au născut, cu mențiunea că „fiecare pădure are uscăciunile ei”. 

Pe locul 1 - cea mai cuminte zodie, Fecioara

Fecioarele au un simț moral deosebit, adesea împins până la rigiditate, sunt foarte principiale și respectă toate regulile sociale. Frecvent, ele îmbrățișează o cale spirituală ori se dedică unor activități menite să aducă binele în lume. 

Pe locul 2 - zodia Leului

Femeile din zodia Leului sunt prietenoase, blânde și foarte atente cu cei din jur. Familiste convinse, își iubesc și își sprijină partenerii, se dedică copiilor lor și îi ajută pe cei care le cer sfatul. Uneori pot părea orgolioase sau arogante, dar, de obicei, este doar o impresie generată de faptul că pot fi foarte timide câteodată.

Pe locul 3 - zodia Balanței

Într-adevăr, Balanțele sunt renumite pentru echilibrul și armonia lor. Majoritatea sunt calme, loiale partenerilor, nu beau, nu fumează și sunt foarte generoase. Cel puțin, așa se spune. Este adevărat că, atunci când se înclină prea mult talerele, Balanțele pot deveni excesiv de autoritate și ajung să-i jignească pe ceilalți.