mamaplus

Semne zodiacale care nu-l pot uita pe fostul

-
//
06.02.2020

Peştii, Leii şi Balanțele sunt cele mai predispuse să îşi urmărească foştii parteneri chiar şi după ani de zile de la despărțire. La polul opus, Berbecii, Scorpionii şi Săgetătorii dau cel mai repede uitării fostele relații.

Se apropie Sfântul Valentin, iar dragostea pluteşte acum în aer. Nu este însă un moment fericit pentru toată lumea, mai ales dacă eşti singur sau într-o relație cu persoana nepotrivită. Astfel, mulți îşi amintesc în această perioadă de relații din trecut. De altfel, un studiu din Marea Britanie, arată că jumătate dintre britanici reiau la un moment dat în viață legătura cu un fost partener. Astfel, experții de la platforma OnBuy.com au făcut o clasificare a zodiilor celor mai predispuse să revină în brațele fostului.

Peştii, cei mai predispuşi să revină la vechea relație

Rezultatele studiului arată că 88% dintre Peşti duc dorul unui fost partener, iar 91% dintre ei au recunoscut că încă îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale. Aceştia sunt urmați de Lei şi Balanțe, 70% dintre ei gândindu-se încă la un fost. 

Pe de altă parte, Berbecii, Scorpionii şi Săgetătorii sunt cel mai puțin predispuşi să ducă dorul partenerilor din trecut, doar 20% dintre ei spunând că se mai interesează uneori de aceştia.