Preziceri astrale: Unele zodii își găsesc un job, altele trebuie să aibă grijă la ce și cât mănâncă

-
//
05.04.2019

 Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 5 aprilie 2019.

Berbec

Apar niște schimbări la job. Poate un nou loc de muncă sau poate o promovare. Ești interesat doar dacă și câștigurile sunt mai mari. Vezi care sunt și noile responsabilități…

Taur

Ești decis să faci ceva ce aveai de gând încă de la sfârșitul iernii, însă nu ai avut timp. Nu mai amâna, profită de zilele calde care vin și apucă-te de treabă!

Gemeni

Primești doar vești bune azi. Una are legătură cu banii, cealaltă e atât de bună încât uiți de toate neplăcerile de care ai avut parte de dimineață.

Rac

Ești foarte harnic în această perioadă și reușești să rezolvi multe într-un timp record, nu numai la job, ci și acasă. Chiar și partenerul rămâne surprins de implicarea ta.

Leu

Dimineață se întâmplă ceva care te pune pe gânduri. Acum nu mai ești sigur că proiectul la care muncești de ceva vreme merită tot efortul. Nu abandona, mai bine caută o soluție!

Fecioară

Ai ocazia să faci o schimbare esențială în viață, despre care crezi că îți va aduce ceea ce dorești. Prietenii sau familia nu te pot ajuta. Ține minte, ești pe cont propriu!

Balanță

Te-ai oferit să rezolvi o problemă pentru cineva important din viața ta. Cu toate că faci tot ce poți, lucrurile nu vor ieși chiar cum ar trebui. Așteaptă-te la mici reproșuri.

Scorpion

Se termină săptămâna și tu nu ai terminat ceea ce aveai de făcut... Noroc că ai la cine apela pentru ajutor. Nu uita, le rămâi dator celor care se implică, așa că va trebui să te revanșezi!

Săgetător

Vei avea parte de o surpriză de ordin financiar. Nu te așteptai ca lucrurile să evolueze chiar așa. Din acest moment te poți gândi deja la următorul pas.

Capricorn

Vei avea parte de o zi foarte încărcată, fie la muncă, fie acasă. Nici nu mai știi cum să le faci față la toate... Din punct de vedere financiar, primești o veste bună.

Vărsător

Dacă vrei să faci câteva schimbări în viața ta, începe cu tine, nu cu ceilalți. Fii mai atent la ce și cât mănânci, cât dormi și dacă faci destulă mișcare. Poate îți mai înnoiești puțin și garderoba...

Pești

Colegul în care aveai cea mai mare încredere te dezamăgește. Ceea ce a făcut te poate afecta direct. Cel puțin ai învățat o lecție: adevăratele prietenii nu le găsești la tot pasul.

Sursa