mamaplus

Patru femei din zodiac care merită titlul de „cele mai bune soacre”

-
//
05.07.2019

Cine nu a auzit de vorba populară „Soacră, soacră, poamă acră”? Și mulți chiar au simțit pe pielea lor cât de acră poate să fie mama partenerului de cuplu. Dar nu trebuie să le băgăm pe toate în aceeași oală. Trebuie să recunoaștem că există și soacre numai bune de pus pe rană.

mamaplus

Așadar, iată în ce semne zodiacale se nasc cele mai bune soacre:

Taur. Dacă soacra ta este născută în această zodie, atunci ești norocoasă. Ea se va oferi întotdeauna să te învețe lucruri legate de întreținerea gospodăriei și de gătit, dar nu va încălca niciodată limitele. Totuși, oricât de bine te-ai înțelege cu această nativă, nu îi mărturisi chiar toate grijile tale de pe suflet.

Gemeni. O altă soacră grijulie este cea născută în semnul astrologic Gemeni. Ea este sociabilă și prietenoasă, așa că nu vei avea prea multe probleme cu ea. Dacă alegi să îi spui anumite secrete, nu te va trăda nici măcar în fața fiului ei. Totuși ai grijă să nu o critici în vreun fel, fiindcă își va schimba repede atitudinea față de tine.

Vărsător. Soacra născută în această zodie este originală, deschisă și simpatică, astfel că nu va încerca să îți caute nod în papură. Te va ajuta să te acomodezi repede în sânul familiei și te va vorbi mereu de bine. Câștigă-i încrederea de la început și îți va fi un aliat de bază.

Pești. Soacra ta este născută în zodia Pești? Este evident că ai tras lozul câștigător nu doar cu fiul ei, ci și cu această femeie minunată Nu va încerca să te îndepărteze din viața fiului ei ori să se comporte urât cu tine, nici măcar dacă nu vei fi pe placul ei. Te va accepta oricum, numai de dragul fiului ei.

Femeile care au soacrele născute în aceste semne zodiacale se pot considera norocoase, pentru că nu vor simți pe pielea lor cum este să aibă lângă ele un balaur cu șapte capete.

Sursa