mamaplus

Motivul pentru care ești îndrăgită de cei din jur, în funcție de zodia ta

-
//
07.07.2020

Dacă și tu te numeri printre cele care se întreabă „oare ce vede la mine?”, citește în continuare și află ce l-a fermecat atât pe el, cât și pe prietenii tăi, aspecte care te caracterizează în funcție de zodia ta.

Berbec

Berbecii sunt firi independente și foarte deschise la experiențe noi. Cei din jur te apreciază cel mai mult datorită umorului tău și faptului că ești mereu pregătită să dai un sfat bun sau să îi complimentezi sincer.

Taur

Deși nativele Taur sunt încăpățânate și pot fi, uneori, prea sensibile, calitățile lor le depășesc cu mult defectele. Cei din jur admiră capacitatea ta de a te relaxa și de a putea găsi aspectul pozitiv al fiecărui lucru. În plus, ei adoră să petreacă timpul cu tine pentru că ești extrem de distractivă.

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni au o imaginație de invidiat, iar din acest motiv oamenii gravitează în jurul tău în permanență. Pe lângă asta, știi mereu să creezi o ambianță plăcută și să destinzi atmosfera tensionată cu una din glumele tale. Pe scurt, ești iubită pentru abordarea ta plină de umor și pozitivitate.

Rac

Deși pot fi uneori temperamentale, nativele Rac sunt de asemenea loiale și de încredere. Din acest motiv, apropiații tăi vin cu încredere la tine, atunci când au probleme sau pur și simplu vor să fie ascultați. Calitatea ta primară este faptul că poți înțelege foarte multe și nu judeci oamenii, păstrând o atitudine imparțială.

Leu

Femeile născute în zodia Leu sunt atât de sigure pe ele încât pot părea, din exterior, vanitoase și îngâmfate. Tu poți intimida, fără să îți dai seama, multe persoane din jurul tău. Ceea ce atrage însă oamenii spre tine este faptul că îi poți face și pe ei să aibă mai multă încredere în sine, încurajându-i și având mereu pregătită o vorbă bună.

Fecioară

Fecioarele pot fi exagerat de analitice și reticente la ideile noi. Totuși, odată ce oamenii din jurul tău ți-au câștigat încrederea, te vei deschide la aventuri noi și vei deveni ‘sufletul petrecerii. Pe scurt, ei îți iubesc spiritul jucăuș și îți înțeleg reținerile, la începutul unei relații.

Balanță

Femeia Balanță este una dintre cele mai pasionale și deschise la nou persoane pe care o poate cineva întâlni. Pe tine, cei din jur te admira pentru atitudinea ta de „spirit liber” și pentru unicitatea și ciudățenia ta, pe care tu uneori o vezi ca pe un defect.

Scorpion

Femeia născută în zodia Scorpion nu este deloc complicată. Ea iubește să se înconjoare cu oameni de încredere, bărbați pasionali, romantici și este, la rândul ei, plăcută pentru aceleași calități.

Săgetător

Cea mai aventuroasă nativă a zodiacului, femeia Săgetător este plină de energie și creativitate – motiv pentru care cei din grupul tău de prieteni nu se plictisesc niciodată atunci când sunt cu tine.

Capricorn

Femeile născute în zodia Capricorn pot avea, uneori, probleme de încredere și pot deveni temătoare când vine vorba de începutul unei noi relații: analizează totul pas cu pas și au tendința de a fi încăpățânate. Totuși, cei ce vor să rămână în prejma ta o fac datorită loialității tale nemaiîntâlnite și a răbdării de care dai dovadă în conflicte.

Vărsător

Nativele Vărsător sunt foarte iubite datorită inteligenței lor înnăscute, dar și a umorului lor elevat. Prietenii tăi adoră să petreacă ore în șir discutând probleme existențiale cu tine, deoarece știu că tu vei avea mereu ceva nou și interesant de zis, indiferent de domeniu.

Pești

Nativele Pești sunt extrem de iubitoare și afectuoase cu cei la care țin. Tu ești adorată pentru sufletul tău mereu deschis, generozitatea ta și pentru compasiunea de care dai în permanență dovadă. În plus, ești mereu gata să-ți complimentezi sincer prietenii, așadar, ce nu e de iubit la tine?