mamaplus

Horoscopul săptămânii 9-15 noiembrie 2020: Capricornii pun cariera pe primul loc

-
//
09.11.2020

Ceea ce s-a dărâmat, ce nu a mai funcționat, ceea ce am pierdut, acum putem recupera, chiar dacă sub alte forme și pe noi structuri. Practic, putem culege roadele a ceea ce am semănat. Este o săptămână plină de emoții și schimbări. Află în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână provocatoare în plan profesional, în sensul că nativii pot să-și dea seama de direcția de viitor pe care vor să o urmeze sau pot să-și definească o nouă strategie de atingere a unor obiective. Pot culege roadele a ceea ce au semănat în acest an cu privire la cariera lor. Sentimental, în schimb, lucrurile vor fi mult mai complicate și fără o schimbare de atitudine nu le va fi ușor să-și restabilească relațiile, ba chiar există riscul ca unele povești să se încheie definitiv.

TAUR: Cei singuri au șanse mari să înceapă ceva nou (poate chiar cu o persoană de altă naționalitate), iar cei care se află într-o relație vor trebuie să schimbe abordarea, poate chiar principiile pe care aceasta este clădită, pentru a funcționa. Multe povești care nu au reușit să se consolideze până acum și în care viziunile partenerilor sunt diferite, se pot încheia pentru a face loc unora noi, cu adevărat pe placul nativilor. La locul de muncă este necesară o nouă abordare pentru că tensiunile și nemulțumirile din prezent pt aduce încheieri. Se recomandă o schimbare a stilului de viață și mai multă odihnă pentru că riscul de suprasolicitare este foarte mare.

GEMENI: Nativii vor ști de acum care este direcția de viitor pe care-și doresc să pășească, alături sau nu de partenerul de până acum, indiferent că a fost vorba de o căsătorie sau o relație neoficializată. Cei singuri pot cunoaște persoane care să le schimbe radical principiile și valorile după care s-au ghidat. Mare atenție la pasiunile care se nasc acum pentru că aventurile pot aduce complicații. Din punct de vedere profesional, unii nativi îți pot găsi un nou loc de muncă sau pot avea ocazia să intre pe o nouă direcție la actualul job.

RAC: Nativii pot hotărî dacă mai continuă sau nu o o relație, un mariaj, dacă se căsătoresc sau nu sau dacă intră într-un parteneriat profesional sau renunță la o colaborare, la o asociere. Din punct de vedere profesional pot să apară frustrări și nemulțumiri care să forțeze nativii să-și schimbe atitudinea față de carieră, să-și refacă o strategie de atingere a unor obiective. Este important ca Racii să găsească echilibrul între viața de familie și profesie pentru a-și regăsi liniștea.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au trecut prin multe transformări în plan sentimental până acum și a venit momentul să ia o decizie, mai ales dacă din primăvară și până acum au luptat să-ți îmbunătățească viața amoroasă. O aventură se poate încheia, la fel de bine cum se poate renunța la ideea întoarcerii la cineva din trecut. La locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi se vor produce schimbări care vor ajuta nativii să reintre pe o nouă direcție. Mai multă responsabilitate vizavi de odihnă și de stilul de viață abordat.

FECIOARĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal au ocazia să-și deschidă sufletul și să-și recunoască sentimentele. Fără îndoială, că și relațiile de lungă durată vor avea parte de unele conștientizări care pot aduce îmbunătățiri traiului în doi. Din punct de vedere financiar vor fi tensiuni și nemulțumiri, dar care vor forța nativii să ia atitudine sau să schimbe strategia prin care își câștigă banii. S-ar putea să-și (re)descopere bucuria de a se folosi de unele talente sau să conștientizeze că pasiunile lor sunt importante pentru repunerea pe o nouă direcție de viață.

BALANȚĂ: Nativii vor reevalua serios atitudinea partenerului de viață și este foarte probabil să încheie odată pentru totdeauna acele legături care nu funcționează și în care comportamentul partenerului a durut și a deranjat. Mulți nativi vor avea ocazia să pună bazele unei noi familii, unui nou cămin, dat fiind că remarcabila conjucție se va petrece aici. Totodată, se pot rezolva situații legate de locuință și bunuri de patrimoniu care din primăvară și până acum au fost blocate.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion își pot da seama în sfârșit ce simt cu adevărat pentru o persoană și pot alege să-și exprime sentimentele, să spună ceea ce simt și astfel șansele de a începe o nouă relație sau de a-și consolida povestea de iubire actuală vor fi foarte mari. La locul de muncă pot apărea nemulțumiri și frustrări, acțiuni incerte și este nevoie ca în această perioadă să se odihnească mai mult pentru că riscul de suprasolicitare este foarte mare. Noi situații care se leagă de comunicare, comerț, deplasări, activități academice se pot debloca acum.

SĂGETĂTOR: Dacă ceva nu a funcționat cum trebuie din aprilie și până acum, șansele de a fi repus pe linia de plutire sunt mari, iar impactul va fi pe termen lung. Din punct de vedere sentimental apar frustrări și nemulțumiri, inhibiții, dorința de a reevalua un context astfel încât lucrurile să funcționeze. Nativii trebuie să-și revizuiască inclusiv atitudinea față de prieteni și viața socială.

CAPRICORN: Nativii vor lăsa în spate nu doar trecutul, ci și relațiile alături de care nu au simțit că evoluează pentru a face loc unor noi. Cariera și aspirațiile profesionale sunt punct de interes major, însă vor simți multe frustrări și se vor simți în imposibilitatea de a acționa deocamdată în direcția scopurilor pe care le au. Este un moment bun să-și refacă niște strategii de progres. Se întrevăd nemulțumiri și legate de familie sau de locuință care stimulează nativii să facă ceva în acest sens. Poate este vorba de o schimbare de optică și atitudine.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să pună pe picioare ceea ce nu a funcționat profesional din primăvară și până acum. Dacă au existat blocaje, frustrări vizavi de ascensiunea lor profesională, pot avea șansa să refacă acest context într-un mod profitabil. Multe principii și valori de viață se pot schimba acum pentru că nativii vor realiza că nu îi mai reprezintă. Cei care și-au planificat excursii, deplasări și călătorii pot avea parte de limitări și neplăceri. Financiar, apar ocazii de îmbunătățire a veniturilor. Este o perioadă bună pentru recâștigarea încrederii și a stimei de sine.

PEȘTI: Unii nativi vor demara și vor promova o afacere nouă, o activitate de grup care se va dovedi cu impact pe termen lung. Deocamdată, din punct de vedere financiar nu este cea mai bună și favorabilă perioadă, pentru că apar nemulțumiri, frustrări, dezamăgiri și va fi nevoie de o schimbare de atitudine vizavi de modul în care-și gestionează resursele. Pot apărea schimbări de mentalitate și noi convingeri, mai ales în ceea ce privește o relație intimă, viața intimă de cuplu.