mamaplus

Horoscopul săptămânii 8-14 noiembrie 2021: Nu uitați că graba strică treaba!

-
//
08.11.2021

Urmează o perioadă destul de tensionată pentru majoritatea nativilor. Putem ataca și manipula prin cuvinte, ne putem exprima frustrările interioare cu înverșunare și, totodată, putem avea parte de situații în care acțiunile noastre să fie limitate, blocate, context care ne poate să devenim încrâncenați și să atacăm. Mare atenție la tendința de victimizare! Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai prudenți săptămâna aceasta. Este momentul ca nativii să se debaraseze de tot ceea ce este neproductiv în viața lor. Pe de altă parte, pot rezolva situații financiare mai ușor, și asta pentru că au inspirație în tot ce ține de acte, credite, procese, însă este de preferat să evite investițiile riscante, mai ales la îndemnul altora.

TAUR: Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta este destul de tensionată în zona relațională. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, Taurii trebuie să aibă mare grijă la relațiile cu superiorii și cu colaboratorii, cu partenerii de afaceri pentru că riscul ca în urma unui conflict să se încheie un contract este foarte mare.

GEMENI: La locul de muncă pot să apară conflicte majore cu colegii, situații tensionate care sunt duse la extrem, sarcini solicitante care conduc la epuizare și nu este deloc exclus ca unii nativi să cedeze nervos și să-și dea demisia. De asemenea, starea de sănătate poate fi afectată și acum mai mult ca niciodată este nevoie de odihnă. Posibil ca unii Gemeni să-și facă unele investigații acum, însă nu trebuie să se impacienteze mai mult decât este cazul, ci să ia lucrurile cu calm și responsabilitate.

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte săptămâna aceasta de trăiri afective intense, poate chiar duse la extrem, iar gesturile pe care le fac din dragoste pot fi mult prea radicale și chiar riscante. Dat fiind că sunt foarte activi sentimental, s-ar putea ca Racii să simtă răceală și indiferență din partea partenerului, să nu se simtă iubiți și apreciați, să devină suspicioși sau prea geloși și astfel să dea naștere conflictelor. Cei care sunt părinți trebuie să aibă mai multă grijă la acțiunile copiilor, dar și la relația cu aceștia pentru că există posibilitatea unor neînțelegeri care să conducă la situații, acțiuni extreme.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de aspecte tensionate în sectorul familiei și este foarte probabil ca dincolo de o nemulțumire interioară și o frustrare emoțională, să apară conflicte serioase cu cei dragi, în special cu părinții sau soțul/soția. Pot apărea lupte de putere greu de aplanat, deci mare atenție la atitudinile autoritare. Unii Lei pot simți nevoia să se mute, să plece de acasă, să caute refugiul în alte părți. Atenție la accidentele casnice și la problemele care pot să apară în gospodărie.

FECIOARĂ: Cei născuți în Fecioară sunt și ei destul de tensionați săptămâna aceasta. Nativii pot avea parte de mult stres, de agitație mentală, lipsă de concentrare în acțiuni și nu este exclus să fie mai mult pe drumuri. Dialogurile cu cei din jur pot aduce conflicte serioase, iar nativii sunt sfătuiți să nu se grăbească în a da veridice și a lua decizii. Negocierile pot fi problematice, iar graba poate strica orice strategie avută. Totuși, mintea le merge și pot găsi soluții dintre cele mai neașteptate la problemele cu care se confruntă.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să nu mai reziste cu diplomația și săptămâna aceasta să-și ceară drepturile financiare, însă să o facă într-un mod destul de direct, agitat, tensionat, nespecific lor. Este important să se laude mai mult, să-și dea singuri valoare și să aibă încredere în propria lor persoană. Totodată, nativii pot lua decizii financiare bune, pot avea parte de idei ingenioase care să-i stimuleze să-și crească veniturile, însă trebuie să aibă mare grijă la cheltuieli.

SCORPION: Nativii se pot aștepta la momente de agitație, momente în care vor simți că explodează și vor arunca cu cuvinte dure. Totuși, este o săptămână în care nativii pot lua frâiele în mâini și pot acționa cu încredere în raționamentul lor, pot lua decizii radicale legate de viața lor personală, însă trebuie să evite extremismul și manipularea, dar și luptele de putere, mai ales în familie, unde pot apărea situații neplăcute.

SĂGETĂTOR: Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta nu este deloc favorabilă și nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor, la odihnă, dar și la acțiunile lor, la deciziile pe care le iau pentru că pot alege greșit. S-ar putea să se simtă limitați, constrânși, blocați și psihic să treacă prin prea multe frământări. Totodată, este de preferat să nu preia asupra lor slăbiciunile și durerile altora, ci să se preocupe de propria lor vindecare.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn au parte de aspecte tensionate în sectorul prietenilor, al angajaților și asociaților și sunt sfătuiți să aibă mare grijă la tot ce se petrece în această zonă pentru că, dincolo de conflicte serioase, pot avea parte de mari dezamăgiri din partea acestora. Nativii ar fi de preferat să nu-și acorde încrederea prea ușor și să nu se grăbească în decizii legate de proiecte la comun cu alții, dar nici să nu fie prea visători cu privire la planurile de viitor pe care le au.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână foarte agitată, tensionată în zona profesională, însă și stimulantă, care-i poate propulsa în carieră. S-ar putea ca unii nativi să pună piciorul în prag într-o relație cu un superior sau alții să lupte cu multă înverșunare pentru a-ți atinge un obiectiv. Pot dori să demonstreze capacitățile lor, pot dori să se afirme acum și pot să muncească mult mai mult pentru a-și atinge un obiectiv. Atenție la relațiile cu persoane indisponibile emoțional!

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de discuții în contradictoriu pe teme legate de spiritualitate, convingeri și principii de viață. Contextul astrologic al săptămânii îi poate stimula să învețe ceva nou, să-și satisfacă niște curiozități, să se înscrie la un curs, chiar dacă pe moment vor apărea și limitări și blocaje. Mai multă atenție acordată odihnei acum și cei care au vicii și dependențe ar trebui să le evite și chiar să facă tot posibilul pentru a se debarasa de acestea.