mamaplus

Horoscopul săptămânii 8-14 februarie 2021: Balanțele pot primi vestea unei sarcini sau pot deveni părinți

-
//
08.02.2021

Săptămâna în curs se deschide sub conjuncția dintre Soare și Mercur retrograd în Vărsător. Acest aspect ne aduce idei ingenioase, curiozitate, inspirație, revelații și o altfel de abordare a unor decizii luate deja. S-ar putea ca acum să înțelegem dintr-o altă pespectivă niște situații trăite, să ni se reveleze noi interpretări, să găsim noi soluții la problemele noastre, însă nimic nu se petrece pe repede înainte. Află în continuare predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec se pot aștepta la șanse și oportunități de a se afirma într-un proiect. Vor avea idei noi, regândite și reanalizate, care pot aduce succes. Sentimental, au mari șanse să se îndrăgostească, să cunoască o persoană care să le placă, posibil chiar din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Totodată, pot lega noi prietenii cu persoane care se vor dovedi benefice pentru evoluția lor.

TAUR: Nativii au mari șanse de afirmare profesională, ocazia de a li se recunoaște meritele și de a avansa în carieră, de a face pași importanți în atingerea obiectivelor avute. Atenție, totuși, la dialogurile cu superiorii și cei care reprezintă o autoritate profesională pentru că pot fi tensionate. În unele cazuri, nativii refuză să lucreze ceea ce nu le mai place, de aceea pot apărea și schimbări de carieră, însă este important să nu ia deciziile finale acum sau să fie foarte conștienți în ceea ce se bagă și responsabili cu privire la activitățile pe care le au de făcut. În cuplu este nevoie de dialog, de reluarea unor discuții și vor trebui evitate conflictele, deși vor fi la limită.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni pot materializa mai ușor niște vise și idealuri cu condiția să aibă mai multă încredere în propria lor persoană. Este o perioadă de inspirație, în care-și pot asculta intuiția, pot obține răspunsuri la dilemele lor existențiale, se pot schimba principii de viață. Nativii nu ar trebui să se grăbească să semneze contracte acum, ci să aștepte până iese Mercur, guvernatorul lor, din retrogradare. În cuplu lucrurile merg foarte bine și este momentul să facă un pas înainte.

RAC: Cei născuți în zodia Rac se pot vindeca de o rană emoțională, sentimentală. Se pot vindeca după o pierdere, fie că au pierdut o sumă de bani, că au fost păcăliți în acest sens sau că au pierdut o persoană dragă, că s-au despărțit de un partener. Este o perioadă bună pentru achitarea datoriilor, mai ales între prieteni, pentru a evita certurile. În cuplu se discută despre bani, buget comun și se restabilesc reguli legate de cheltuieli și investiții. Reconectarea emoțională cu partenerul este foarte importantă acum.

LEU: Nativii au parte de o săptămână pe care nu o vor uita prea curând. Chiar dacă începe cu tensiuni cu superiorii și colaboratorii, Leii sunt foarte bine susținuți să se dezvolte prin intermediul asocierilor, prin urmare vor fi nativi care vor cunoaște noi persoane cu rol în ascensiunea lor, vor primi oferte de afaceri, de a intra în noi proiecte și colaborări. În cuplu, în funcție de istoricul fiecărui nativ, sunt șanse atât de despărțire, de divorț, cât și de consolidare și chiar de căsătorie. De asemenea, cererile în căsătorie trebuie făcute după 21 februarie.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară au parte de nu mai puțin de patru conjuncții în sectorul muncii și al sănătății. Nativii au ocazia să intre într-o nouă etapă profesională. Este posibil ca în prima parte a săptămânii nativii să fie conflictuali cu colegii, să refuze niște atribuții care nu-i reprezintă și chiar să se rupă de un context profesional cu care nu empatizează și care nu le aduce nicio viziune de viitor. Pe de altă parte, starea de sănătate se poate sensibiliza în acest context, însă este perioada cea mai bună să ceară sfaturile unui specialist și să afle un tratament care se va dovedi eficient.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au parte de nu mai puțin de patru conjuncții în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității. Pe de o parte, este o perioadă de creștere în tot ceea ce ține de activități artistice, de activități prin care nativii își exprimă talentele. Pe de altă parte, sunt noi începuturi în viața sentimentală. Dacă în relațiile de lungă durată se discută despre bani și chiar partaje, în prima parte a săptămânii, ulterior se ajunge la discuții despre copii și sansele de reînnodare a relației sunt mari. Mulți nativi pot primi vestea unei sarcini sau pot deveni părinți. Cei singuri se pot îndrăgosti sau se pot împăca cu un fost partener cu care s-au certat de curând, mai ales dacă relația este la început.

SCORPION: Chiar dacă săptămâna poate începe cu certuri în cuplu sau tensiuni cu colaboratorii, lucrurile vor avea șansa să se așeze. Este important pentru unii nativi să-și înțeleagă niște traume din trecut, poate din copilărie pentru că își pot îmbunătăți relația cu persoana iubită. În familie, cu puțin efort, se ajunge la o înțelegere. Va fi vorba de o pace obținută cu compromisuri, dar tot pace va fi. De asemenea, sunt posibile schimbări de domiciliu, mutări, unele legate chiar de locul de muncă sau de situația profesională a partenerului. Deocamdată, sunt discuții.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător au parte de intuiție, inspirație și mai ales de o putere a minții și a cuvintelor copleșitoare. Totuși, săptămțna poate debuta cu tensiuni cu colegii sau legate de activitățile de la locul de muncă. Este important, însă, nu numai ca nativii să gândească pozitiv, ci să și rostească, să scrie ceea ce-și doresc de la viitorul lor. Se pot reconfigura relații cu persoane apropiate cu care au fost în conflict până acum. Pot veni șanse și portunități prin intermediul dialogurilor, pot avea parte de negocieri, însă de preferat ar fi să semneze contracte după data de 21 februarie. Este o perioadă bună să-și reanalizeze unele decizii luate, mai ale legate de partenerul de viață sau de o colaborare.

CAPRICORN: Nativii vor avea oportunități de a-și crește veniturile pe termen lung, indiferent că șansele vin în urma unei idei, în urma unui nou job sau în urma unei investiții făcute în trecut. Sentimental, de asemenea, vin vești bune, deși săptămâna începe cu tensiuni, fie cu persoana iubită, fie cu copiii, iar banii pot fi cauza. Pentru cei singuri se poate contura chiar șansa de a începe o nouă relație. Capricornii sunt creativi și vor aduce bucuria de a trăi în viața lor după mult stres îndurat.

VĂRSĂTOR: Pentru nativi se deschide o nouă etapă de viață, atât în plan personal, cât și relațional și profesional. Este foarte important să fie atenți la ceea ce gândesc, la ce dorințe au, la visurile lor pentru că toate acestea se vor materializa mai devreme sau mai târziu. Este o perioadă în care se pot simți binecuvântați de Univers, o perioadă cu care nu vir mai avea ocazia să se întâlnească în această viață. Au șansa de a-și atinge aspirațiile, idealurile, deci trebuie să profite, dar să nu se grăbească în nimic ce ține de comunicare, decizii finale, negocieri, achiziții importante, cel puțin nu până pe data de 21 februarie, cât Mercur retrogradează în zodia lor.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână de-a dreptul divină, spirituală, mistică, o săptămână a conștientizărilor și revelațiilor. Nativii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția, presimțirile, vocea interioară așa cum nu au făcut-o niciodată pentru că le poate aduce răspunsuri existențiale. Pentru mulți nativi se vor clarifica situații din trecut, inhibiții, anxietăți și pot avea parte inclusiv de revelații sentimentale. În schimb, trebuie să aibă grijă la ceea ce gândesc pentru că pot materializa foarte ușor. Totodată, săptămâna poate debuta cu tensiuni și certuri cu cei din jur și ar fi de preferat să evite discuțiile în contradictoriu.