mamaplus

Horoscopul săptămânii 7-13 septembrie 2020: Nativii ar trebui să dea dovadă de mai mult calm

-
//
07.09.2020

În această săptămână astrele ne sugerează să nu fim impulsivi, agresivi și nici să nu ne avântăm în acțiuni riscante. Întreaga săptămână ne vom afla sub energia planetei Venus, proaspăt intrată în zodia Leu, care ne va îndemna să scoatem la lumină sentimentele, să ne manifestăm maiestuos iubirea, însă ne va face și mai cheltuitori în zona luxului și asta pentru că ne vom dori mai mult confort și o imagine cât mai strălucitoare. Haideți să vedem în continuare predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie cât mai prudenți în acțiunile lor, încă din prima zi a săptămânii. Nativii trebuie să se gândească de două ori înainte de a face ceva, nu trebuie să ia decizii pripite și nici să se avânte în acțiuni periculoase. Cu Venus în casa iubirii, în plan sentimental, cei singuri au șanse mai mari să se îndrăgostească, iar cei care se află într-o relație, s-ar putea să fie foarte declarativi cu sentimentele lor.

TAUR: Nativii sunt sfătuiți să nu amâne problemele de sănătate cu care se confruntă, să trateze ce este de tratat sau ce a fost ignorat până acum. În principiu, nativii se pot simți mai obosiți ca de obicei, mai extenuați, de aceea odihna și relaxarea va fi pentru ei cel mai bun remediu și tratament. Atenție la conflictele în cuplu, dat fiind că Marte guvernează zona relațiilor pentru Tauri.

GEMENI: Reprezentanții acestui semn zodiacal ar trebui să-și reanalizeze și revizuiască niște proiecte, fie pe care le-au demarat în ultimele două luni, fie pe care se pregătesc să le demareze. Este nevoie de mai multă răbdare și atenție la detalii pentru că acțiunile în acest sens pot fi încetinite. În cuplu, în dragoste, sunt foarte bine susținuți și pot comunica orice cu persoana iubită, iar cei singuri pot fi mai cuceritori și mai dornici de flirt și de spus povești frumoase.

RAC: Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă mare grijă la locul de muncă pentru că pot ajunge la conflicte cu superiorii. De asemenea, unele aspirații profesionale, țeluri, obiective vor părea mai greu de atins și nativii se pot simți fără resursele necesare saltului. Este, în schimb, o perioadă foarte bună să-și reanalizeze cariera, direcția profesională pe care vor să se încadreze de aici înainte. Mai multă atenție, cumpătare și înțelegere în plan sentimental.

LEU: Nativii devin mai sociabili, mai dornici de distracție și de pus în evidență. Chiar și în cuplu se îmbunătățește situația, iar cei singuri pot avea mai multe șanse să înceapă o relație de acum înainte.  De asemenea, pentru unii Lei, această perioadă de retrogradare le poate aduce dorința de a învăța ceva nou, de a studia un nou domeniu, de a se înscrie la noi cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau chiar profesională.

FECIOARĂ: Mare atenție la negocieri și la modul în care nativii comunică cu cei din jur pentru că pot fi destul de conflictuali. Din punct de vedere al sănătății pot observa o îmbunătățire a stării de sănătate. În dragoste, se mai îmbunătățește situația și pot începe să simtă că trag în aceeași direcție cu persoana iubită. De evitat relațiile extraconjugale!

BALANȚĂ: Nativii pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, iar unele relații se pot afla pe muchie de cuțit, mai ales acele relații de lungă durată, căsnicii, în care lucrurile nu mai pot fi redresate. Este o perioadă în care se pot face reevaluări și se pot reanaliza unele acțiuni de cuplu, de aceea nativii care luptă să rămână împreună au nevoie de multă înțelepciune și mult calm. Profesional, o serie de proiecte au șanse de dezvoltare, însă mare atenție la relația cu partenerii de afaceri și colaboratorii pentru că va fi, de asemenea, supusă unor tensiuni.

SCORPION: Nativii trebuie să se odihească mai mult, să-și reevalueze starea de sănătate și mai ales stilul de viață, să aducă îmbunătățiri. Pentru unii, locul de muncă poate fi resimțit ca o povară sau pot avea parte de nemulțumiri. Scorpionii se pot aștepta la șanse de negociat unele contracte din punct de vedere financiar. În plus, au mari șanse să-și atingă niște obiective profesionale, niște țeluri propuse.

SĂGETĂTOR: În primul rând, starea de bine a nativilor va reveni, se vor simți mai optimiști și mai plini de viață, dar și mai productivi financiar, pentru că șansele și oportunitățile de a-și crește veniturile nu vor întârzia să apară. Marte va retrograda întocmai în sectorul iubirii și pentru acești nativi va fi vorba de o reevaluare a situației sentimentale în care se află. Săgetătorii reanalizează un context amoros, ideea unei relații, își reanalizează sentimentele și raportarea la persoana iubită. Posibile frământări interioare, tumult de gânduri și tensiuni în cuplu.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn pot fi destul de conflictuali și pot intra în contradicții și tensiuni cu membrii familiei, dar și în grupul de prieteni vor fi destul de recalcitranți. Cei care au proiecte și planuri legate de o casă se pot aștepta ca acestea să se blocheze, să fie încetinite și să nu meargă conform cu dorințele lor. Partea bună este că Jupiter va reveni în mers direct în zodia lor și le va mai aduce o doză de optimism, le va deschide noi orizonturi și le va sublinia o nouă viziune de ansamblu asupra vieții lor.

VĂRSĂTOR: Nativii pot deveni destul de acizi și ironici în dialog, pot da replici usturătoare și pot fi chiar ușor agresivi. Atenție în special celor care țin discursuri publice sau ședințe, seminarii, sau sunt profesori sau merg la examene și teste, la interviuri. Posibile tensiuni la locul de muncă cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. În cuplu se bucură din plin de prezența lui Venus, planeta iubirii, care le aduce armonie, iar celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva și de a se îndrăgosti.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești se bucură de o doză de optimism mai mare și vor fi mult mai sociabili și mai deschiși ieșirilor cu prietenii, noilor cunoștințe. Este nevoie de multă grijă și prudență în administrarea finanțelor, dar și în modul cum câștigă banii. Nu este exclus să apară întârzieri de plăți și chiar pierderea unei surse de venit. Tendința de a fi cheltuitori va fi mai mare și se cere o reevaluare a acestui sector de viață, a modului în care nativii se raportează la bani.