mamaplus

Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie 2021: Se anunță schimbări majore în viețile unor nativi

-
//
06.09.2021

Un aspect important al acestei săptămâni este Luna Nouă din zodia Fecioară, moment care susține setarea noilor intenții și demararea noilor proiecte în viața noastră. Este o perioadă bună pentru curățenie, atât la propriu, cât și la figurat, un moment bun să punem în practică un nou stil de viață și să ne responsabilizăm vizavi de muncă și sănătatea noastră. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Este un moment bun să-și schimbe stilul de viață, să-i aducă îmbunătățiri prioritizându-și activitățile și să facă chiar și unele ajustări în programul de la job. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară acum, dar și găsirea unui echilibru între muncă și viață personală, dat fiind că sectorul relațiilor are parte de aspecte importate și le cere nativilor să profite pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Nu este exclus să apară o persoană nouă în viața celor singuri.

TAUR: Pentru cei născuți în zodia Taur începe o săptămână foarte bună din punct de vedere profesional. Nativii pot avea șanse de afirmare, pot avea ocazia să-și atingă niște obiective pentru care au muncit din greu în ultima perioadă. Meritele le pot fi recunoscute, însă vor fi și nativi care acum vor decide că trebuie să schimbe direcția în carieră sau nativi care se vor angaja la un alt loc de muncă. În plan sentimental este momentul unor noi începuturi, aspect care poate aduce o decizie de a deveni părinți sau o mai mare responsabilizare pentru cei care sunt deja părinți sau o nouă poveste de dragoste în cazul celor singuri.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni pot profita din plin de contextul astrologic al săptămânii pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul și cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Totodată, nativii pot să-și dezvolte anumite abilități pe care le au, anumite talente. Atenție la tensiunile cu familia care pot fi mai apăsătoare acum, dar care pot aduce și noi reguli în cămin sau lămurirea unor contexte mai vechi.

RAC: Nativii pot purta dialoguri deschizătoare de noi drumuri, pot negocia cu succes, pot semna acte și contracte importante, pot da examene și pot susține interviuri cu încredere. Este o perioadă bună pentru cei care învață pentru că pot capta mai ușor informația. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot aduce îmbunătățiri în relația cu familia, dar și în locuință. Nu este exclus ca unii nativi să obțină un credit imobiliar acum.

LEU: Pentru cei născuți în zodia Leu săptămâna aceasta este favorabilă discuțiilor în cuplu și luării unor decizii importante privind viitorul relației. Acolo unde au existat neînțelegeri, acum pot apărea împăcări, iar nativii sunt sfătuiți să-și exprime sentimentele, să spună ceea ce simt și cum văd lucrurile, să facă declarații de dragoste și să facă planuri plecând de la o cale de mijloc, de la o perspectivă comună. Nu este exclus să apară cereri în căsătorie în anumite cazuri. Din punct de vedere financiar se anunță noi începuturi, poate o mărire de salariu.

FECIOARĂ: Cei născuți în Fecioară au ocazia săptămâna aceasta să-și schimbe nu doar prioritățile, ci și stilul de viață. Este important ca nativii să pună pe primul loc sănătatea și să aducă ajustări stilului de viață astfel încât să se simtă bine sau mai bine decât până acum. Nativii pot profita de contextul astrologic al săptămânii să-și îmbunătățească veniturile, pot veni șanse în acest sens, însă și ei le pot stimula, de exemplu, pot merge să ceară o mărire de salariu sau un comision mai mare.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna foarte bine, cu mai multă încredere în propriile lor forțe, cu mai mult farmec și mai mult optimism. Totuși, nativii nu vor simți o explozie de fericire acum și asta pentru că este ceva din trecutul lor care încă în frământă. De asemenea, s-ar putea simți mai obosiți și de preferat ar fi să se odihnească, să apeleze la terapii naturiste, la meditație, yoga, masaj și orice altă tehnică care-i poate relaxa, maia les din punct de vedere mental. În plan sentimental, nativii pot profita pentru a se apropia de partener prin mici gesturi, iar cei singuri nu ar trebui să refuze o invitație în oraș.

SCORPION: Este un moment bun să se reconecteze la partener, să abordeze iubirea într-un mod mai spiritual, dar și intim. Unii nativi pot ierta pe cineva acum și se pot elibera de un sentiment de vinovăție sau de o apăsare, poate chiar se pot detașa de o persoană toxică. De evitat relațiile ascunse sau cu parteneri indisponibili. Luna Nouă din Fecioară poate aduce ocazia setării unor noi intenții de viitor, poate noi planuri legate de un proiect profesional, dar poate aduce în viața nativilor și persoane noi, cu care să lege prietenii de durată.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în carieră sau, cel puțin, de setarea unor intenții care să conducă la noi direcții profesionale. Este o perioadă în care nativii se pot afirma, se pot bucura de atingerea unor obiective și pot fi remarcați de persoane importante. Pe de altă parte, este o perioadă în care cei care lucrează pe cont propriu sau sunt implicați și în proiecte personale se pot bucura de succes. Nativii își fac noi prieteni, intră în noi anturaje, pot lega noi asocieri și se bucură de mai multă popularitate.

CAPRICORN: Se anunță o săptămână bună din punct de vedere profesional și financiar pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii sunt sfătuiți să iasă în față, să se afirme, să facă tot posibilul să se facă remarcați și să vorbească mai mult despre ceea ce pot oferi, să-și expună cu încredere talentele. De evitat cheltuielile mari pe distracții și mofturi. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru schimbări de viziune, pentru reajustarea unor convingeri și credințe, pentru ca nativii să-și seteze niște idealuri înalte și să migreze către ele.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de contextul acestei săptămâni să înceapă ceva nou, dar ceva ce au tot amânat până acum și care are legătură cu dezvoltarea lor personală sau profesională. Unii nativi pot decide să investească niște bani într-o afacere, în timp ce alții pot decide să se folosească de niște economii pentru a face niște progrese într-o anumită direcție de viață. Sentimental, ar putea încerca să se reapropie de partener, să fie mai romantici, mai afectuoși și să acorde mai multă atenție intimității.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să se odihnească mai mult săptămâna aceasta, să nu se suprasolicite cu activități mărunte și nefolositoare pentru că pot pierde energie foarte ușor. Este o perioadă bună să se detașeze de tot ce este toxic în viața lor, de tot ce-i apasă emoțional și psihic, să se elibereze de atașamente nocive și de frici, să-și accepte limitele și să se ierte pe ei înșiși. În plan relațional este momentul ca Peștii să facă un pas înainte, să deschidă o nouă etapă, fie în viața de cuplu, fie în cazul unei colaborări profesionale.