mamaplus

Horoscopul săptămânii 6-12 decembrie 2021: Taurii și Gemenii se bucură de un real succes

-
//
06.12.2021

Este o perioadă potrivită pentru deprinderea de noi abilități. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți pe 11 decembrie, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos. Află în continuare ce ți-au rezervat astrele și planetele în zilele următoare.

BERBEC: Săptămâna aceasta, cel mai bine este să îți asculți intuiția. Aceasta vă va ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Săptămâna va fi plină de lucruri de făcut care trebuie rezolvate. Cu cât te descurci mai repede, cu atât mai repede vei primi un fel de recompensă. Vreau să vă avertizez în legătură cu acest lucru: atunci când vă împărtășiți planurile grandioase cu persoane influente, gândiți fiecare propoziție până la cel mai mic detaliu, nu depășiți limita. Nu lăsați comunicarea să depășească formalul. Aveți prieteni apropiați pentru acest format. Weekendurile sunt propice pentru a te relaxa singur.

TAUR: Literalmente orice activitate din această săptămână îți va aduce plăcere dacă o faci tu însuți. Sunt posibile conflicte familiale în a doua jumătate a săptămânii. Această situație este foarte probabilă mai ales dacă locuiți în aceeași zonă cu rudele sufletului vostru pereche (de exemplu, părinții). Există o singură cale de ieșire: încercați să separați părțile aflate în conflict și așteptați. Tensiunea va scădea spre sfârșitul săptămânii. În general, veți întâlni o serie de evenimente norocoase în săptămâna următoare. Cunoștințele cu oameni interesanți din această săptămână le vor aduce Taurilor o altă perspectivă la locul de muncă. Mai aproape de weekend, cel mai bine este să urmăriți planuri creative.

GEMENI: Va fi grozav să dedicăm această săptămână întreagă învățării. Fie că este vorba de formare, cursuri sau orice altceva legat de dezvoltarea profesională. Opiniile altora nu ar trebui să joace un rol important pentru tine în acest moment. Concentrează-te pe ceea ce te interesează. În această perioadă merită în mod deosebit să acordați mai mult timp și mai multă atenție sănătății dumneavoastră. Dar, în weekend, prietenii apropiați vă pot da sfatul potrivit. Dar nu uitați că decizia finală va fi întotdeauna a dumneavoastră. Vineri este cea mai bună zi pentru a evita să iei o decizie importantă. Nu este cea mai bună zi pentru contacte de afaceri.

RAC: În zilele următoare, s-ar putea să nu vă simțiți bine, ar putea fi vorba chiar de apatie. Ignoră-ți apatia și lasă starea de bine să acționeze! Dacă ratezi oportunități acum, te vei învinovăți multă vreme, iar astfel de șanse nu se vor mai deschide prea curând. Atunci când vă confruntați cu orice problemă, nu ezitați să cereți ajutor. Încercați să acordați mai puțină atenție problemelor minore. Problemele familiale ar trebui amânate până vineri.

LEU: Începutul săptămânii va fi, într-un fel sau altul, despre finanțe. Dacă prietenii decid să se împrumute de la tine, este mai bine să fii precaut. De exemplu, cereți o chitanță. De asemenea, vă sfătuiesc să cheltuiți cu înțelepciune. Deși perioada este stabilă din punct de vedere financiar, pot apărea cheltuieli neprevăzute. Este un moment bun pentru a acorda atenție problemelor de zi cu zi. Decorați casa, dedicați timp pentru a cumpăra diverse pături, carouri, figurine pentru a vă face casa confortabilă și tot felul de lucruri de acest gen. Și dedicați cu curaj weekend-ul plimbărilor în aer liber, vă va încărca cu emoții pozitive.

FECIOARĂ: Abțineți-vă în această săptămână să faceți cunoștințe noi, mai ales în domeniul transporturilor. Aveți grijă ce spuneți atunci când intrați în dialog cu persoane pe care nu le cunoașteți. Nu împărtășiți prea multe informații personale, idei sau planuri, chiar dacă persoana cu care vorbiți este de încredere. Cuvintele tale s-ar putea întoarce împotriva ta. A doua jumătate a săptămânii este potrivită pentru a participa la evenimente culturale. Energia ta inepuizabilă și optimismul tău îi vor pune pe oameni într-o dispoziție bună. Sunteți familiarizați cu termenul "vampiri energetici"? Unele dintre persoanele din jurul tău s-ar putea număra printre ele. Ar trebui să faceți tot posibilul să le recunoașteți imediat. Excluzând astfel de persoane din mediul dumneavoastră, veți putea evita conflictele.

BALANȚĂ: În general, săptămâna va fi pozitivă și productivă. Includeți calitățile dumneavoastră, cum ar fi sârguința și responsabilitatea. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă sunteți chemat "la apel" la începutul săptămânii, nu vă temeți și fiți încrezător, pentru că nimeni nu se îndoiește de profesionalismul dumneavoastră. În această perioadă planetele sunt de partea ta, așa că te poți aștepta la schimbări pozitive în plan amoros, este foarte posibil să cunoști persoane noi și interesante. Nu va strica să vă gândiți la vechile conexiuni pe care le-ați abordat în viitorul apropiat pentru a vă rezolva problemele. Amintiți-vă și răsplătiți-i pe cei care au făcut tot ce au putut pentru voi.

SCORPION: Intrați într-o nouă etapă și veți dori să o marcați într-un fel sau altul: adoptați un nou look, renunțați la obiceiurile proaste. Dacă vă decideți să vă apucați de sport, faceți-o cu moderație, astfel încât să nu vă ieșiți din formă. Este probabil că vi se va cere să fiți mai activ decât de obicei. Dar, din cauza lipsei de inițiativă și de energie, acest lucru s-ar putea să nu vi se pară realist. Aici ne vine în minte cuvântul "trebuie"! În caz contrar, s-ar putea ca viitorul tău să nu se dovedească a fi unul atât de fericit. Apropo, puteți petrece mai mult timp cu copiii dvs. și acest lucru vă va da mai multă pozitivitate. Mai ales, în această perioadă vei avea mult noroc în creativitate, iar copiii se știe că ne înclină spre creativitate.

SĂGETĂTOR: Săptămâna aceasta va fi foarte dinamică și activă pentru tine. În fluxul de afaceri și agitație ați putea încălca involuntar legile. Merită să fim mai atenți și să acordăm o atenție sporită respectării legislației. Aceasta ar putea fi chiar o încălcare a regulilor de circulație. A doua jumătate a săptămânii ți-ar putea aduce surprize din partea unei persoane dragi, ceea ce este și mai plăcut. Va fi, de asemenea, o săptămână interesantă și plină de evenimente. Aveți grijă să nu vă lăsați prinși în capcana escrocheriilor financiare. În general, astrele vă promit o săptămână fericită. Vă veți aminti de ea ca fiind una plăcută.

CAPRICORN: Fii mai atent la ceea ce te înconjoară în această săptămână. Familia și prietenii, poate chiar și colegii, vor avea nevoie de ajutorul dumneavoastră, dar le va fi prea jenă să o spună. Până la mijlocul săptămânii, ți se vor deschide noi oportunități și perspective. Deși va trebui să vă confruntați cu problemele acumulate în cea mai mare parte a timpului. Principalul lucru este să nu punem în mișcare afacerile curente, altfel povara va fi copleșitoare până la sfârșitul săptămânii și al anului în ansamblu. Nu ezitați să luați parte la activitățile de grup. Și în domeniul financiar totul este în regulă. Iar unii reprezentanți ai acestui semn pot conta chiar și pe sponsorizări.

VĂRSĂTOR: Săptămâna aceasta nu va fi de prisos să stabilești o relație cu partenerii tăi de afaceri. Este foarte posibil să puteți încheia câteva oferte de weekend. Acționați așa cum credeți că este potrivit și atunci această perioadă va fi una de succes. Este, de asemenea, un moment bun pentru a căuta un nou loc de muncă. S-ar putea chiar să fiți inspirat să faceți din acest lucru munca dumneavoastră de o viață. În general, este o săptămână plină de evoluții pozitive. Agitația de săptămâna aceasta se va risipi foarte repede dacă nu te concentrezi asupra ei.

PEȘTI: E timpul să faci curățenie, acum nu mă refer la curățarea garderobei, ci la curățarea spațiului tău informațional, scăpând de tipare și temeri. Deși nu fără efort, Peștii vor reuși să își atingă obiectivele. Dacă sunteți unul dintre cei care frecventează sala de sport, atunci aveți grijă. Păstrați-vă cu moderație și abțineți-vă de la multă activitate fizică, chiar dacă vă simțiți plin de energie. Plănuiți o călătorie lungă de cumpărături? A doua jumătate a acestei săptămâni este ideală pentru a pune în aplicare acest plan, deoarece se așteaptă ca situația ta financiară să se îmbunătățească. Achiziționarea de aparate va avea un succes deosebit.