mamaplus

Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020: Berbecii intră într-o nouă etapă

-
//
06.04.2020

Săptămâna în curs ne aduce un surplus de idei inovative, curajoase, dar nu vom zăbovi foarte mult în aprofundarea lor, ci mai degrabă vom tinde să le punem în aplicare. Mulți dintre nativi vor stabili parteneriate noi pentru inițierea sau continuarea unor afaceri sau proiecte. Vezi în continuare prezicerile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Nativii sunt dorniti să comunice, să iasă în față și să-și susțină teoriile, să spună lucrurilor pe nume. Comunicarea în cuplu ar trebui să se îmbunătățească, însă mare atenție la Luna Plină care se formează în sectorul relațiilor și care poate aduce încheierea unui capitol, fie sentimental, fie partenerial. Posibil ca unele relații să facă un salt, să intre pe o nouă treaptă, însă acele relații care au întâmpinat probleme până acum se pot încheia, inclusiv în căsnicii se poate aduce vorba de divorț.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur se pot confrunta cu trecutul, cu gânduri mai vechi, cu situații din trecut pentru care acum vor face tot posibilul să găsească rezolvări. Posibil ca unii nativi să reia legătura cu un fost partener din trecut. Nu este exclus ca mulți nativi care nu sunt mulțumiți de condițiile impuse la locul de muncă să facă o schimbare, însă este de preferat să fie foarte atenți la sectorul financiar când iau aceste decizii și să nu-și dea demisia în condițiile actuale fără a avea un suport de rezervă.

GEMENI: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor fi foarte dornici să-și petreacă timpul cu prietenii și orice restricții de socializare vor avea în această perioadă nu vor fi pe placul lor. Este un moment foarte bun ca nativii să-și facă planuri de viitor, să demareze proiecte îndrăznețe, să se dedice unei pasiuni, hobby. În cazul celor care sunt părinți nu ar strica mai multă atenție alocată educației și creșterii copiilor.

RAC: Unii nativi vor discuta în această săptămână despre noi parteneriate și colaborări și chiar ar putea semna contracte avantajoase. În familie, în schimb, pot apărea tensiuni și conflicte, și se pot spune lucrurilor pe nume, aspect care, în contextul social deja tensionat, pot avea urmări mai puțin plăcute.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte determinați să învețe lucruri noi, să participe la cursuri și seminarii online, chiar să învețe o limbă străină. Spiritualitatea le va ridica întrebări acum și, totodată, vor fi Lei care se vor întreba ce trebuie să facă (unii vor găsi soluții) pentru a ieși în față și a se face remarcați. Ideile profesionale vor fi multe și puse în practică s-ar putea să le aducă laude și aprecieri. Se cere mai multă atenție la sănătate și echilibrarea orelor muncite cu cele de relaxare și odihnă.

FECIOARĂ: Nativii vor avea idei ambițioase despre cum să pună în practică o afacere, despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Important este să caute și să-și pună în valoare talentele de comunicare, să apeleze la cunoștințe și la relații. Sunt susținuți în investiții și negocieri, mai ales dacă au de tranzacționat ceva. Pe de altă parte, se cere mai multă atenție în cuplu. Pot exista tensiuni și se poate aduce în discuție despărțirea.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar acest aspect poate aduce încheierea unei etape care ține de viața lor personală, de relații sau de viața profesională. Posibil ca mulți nativi să-și dorească o relație stabilă, solidă și să facă tot ce le stă în putință pentru a o consolida.

SCORPION: Nativii au parte de o mai bună comunicare cu colegii de muncă și pot veni cu idei profesionale destul de bune care să le ușureze sarcinile. Unii nativi își pot negocia cu încredere unele responsabilități legate de locul de muncă. Vești bune pot veni și dinspre sectorul sănătății, dacă nativii și-au făcut analize în ultimul timp. Relaxarea mentală îi va ajuta foarte mult să facă față acestei perioade tensionate. Pe de altă parte, este momentul să se desprindă de trecut, de vicii avute, de gânduri toxice și de frici și temeri pe care le-au trăit în ultima perioadă.

SĂGETĂTOR: Mulți nativi pot cuceri în această perioadă, pot flirta cu mai multă ușurință și nu este exclus să lege relații interesante cu persoane cunoscute în mediul online. Atenție! Luna Plină poate încheia o relație care nu mai funcționează și poate aduce unele tensiuni în cercul de prieteni. O serie de planuri ale nativilor vor necesita revizuire și, cel mai probabil, o nouă direcție.

CAPRICORN: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor reuși să-și îmbunătățească relația cu rudele și chiar să negocieze în chip avantajos un context care se leagă de o locuință, de un bun de patrimoniu. Nativii își pot stabili acum noi orizonturi, noi obiective și pot fi foarte buni negociatori în tot ce ține de carieră. Imaginea profesională se poate îmbunătăți prin dialog.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să culeagă roadele unui demers academic. Poate fi vorba de obținerea unei diplome, de finalizarea unui curs, seminar, însă și legătura cu o persoană sau instituție din străinătate poate fi un subiect de interes al acestei perioade. Nativii sunt susținuți în comunicare și negocieri, astfel încât, cel puțin din a doua parte a săptămânii, pot face planuri de viitor și pot demara un proiect.

PEȘTI: Nativii sunt axați pe ideea de a-și îmbunătăți situația financiară și vor fi foarte bine susținuți în negocieri, însă de pereferat în cea de-a doua parte a săptămânii. La început s-ar putea lăsa furați de vise mărețe care dacă nu au o bază reală ar putea veni cu dezamăgiri. Peștii care au relații extraconjugale sau care au dat curs unei aventuri o pot încheia în această perioadă. Cei mai norocoși dintre Pești pot achita o datorie, un credit, pot finaliza un partaj.