mamaplus

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020: o perioadă foarte intensă pentru Scorpioni

-
//
04.05.2020

În această săptămână ar fi de preferat să nu credem chiar tot ce auzim, să nu acordăm mai multă importanță decât trebuie unui flirt și să încercăm să rămânem raționali în relații pentru a nu suferi dezamăgiri ulterior. Totodată, există riscul să pierdem bani din cauza faptului că suntem prea creduli și ar fi de preferat să evităm investițiile majore. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de o perioadă în care unele proiecte financiare ajung la apogeu și se culeg roadele. Ideile nativilor despre cum să facă bani vor fi bune de pus în practică, deci nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri. În plan sentimental, aceste zile sunt favorabile celor care au o relație, pentru armonizarea legăturii, pentru a dialoga mai mult cu persoana iubită.

TAUR: Nativii au parte de momente intense în zona partenerială și nu este exclus ca în dragoste să treacă la o altă etapă, ceea ce poate aduce, pentru unii o despărțire resimțită ca o detașare și mai puțin ca o suferință, iar pentru alții o evoluție pe o treaptă superioară a relației. În plan profesional pot încununa cu succes munca depusă și pot culege roadele unor asocieri și parteneriate. Oricum, nativii sunt pe val, sunt energici, bine dispuși, romantici și dornici să-și pună în practică ideile.

GEMENI: S-ar putea să încheie o etapă ce ține de locul de muncă, să pună punct unei situații care-i obosește și-i nemulțumește, să facă o schimbare profesională care să le aducă îmbunătățiri în viață. În dragoste sunt în continuare susținuți și pot fi destul de pasionali în cuplu, cuceritori și puși pe flirt. Se cere mai multă atenție la sănătate. De evitat excesele!

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de maturizări și încheieri ale unor etape sentimentale. Relațiile care nu s-au închegat se pot încheia acum, însă cei aflați pe un drum deja bătătorit ar putea reaprinde pasiunea prin dialog, comunicare profundă și interconectare spirituală cu partenerul. Cei singuri pot ajunge la un nivel mare de conștientizare și acest aspect îi va ajuta să-și traseze un drum în viitor. Sunt sfătuiți să se dedice mai mult unor hobby-uri și pasiuni, iar cei care au copii să petreacă timp constructiv cu aceștia.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă favorabilă în carieră în care nativii se pot pune în evidență prin idei strălucite, iar acestea să le aducă și un bonus financiar. Este o săptămână în care relațiile cu familia nu sunt cele mai bune, pot apărea conflicte și tensiuni, mai ales din cauza unui bun de patrimoniu sau pentru că sarcinile în locuință nu sunt îndeplinite corespunzător cu așteptările nativilor.

FECIOARĂ: În această perioadă pot apărea niște conflicte și tensiuni care pot conduce la încheierea unor relații cu cei din jur cu care interacționează des. Nativii au multe idei, au un raționament agil și practic, orientat către progres și acest fapt îi poate ajuta să-și ducă la îndeplinire niște planuri și proiecte avute. Posibil să obțină diplome acum, să studieze ceva nou, să învețe ceva care să-i ajute în carieră.

BALANȚĂ: Nativii sunt sfătuiți să-ți gestioneze cu atenție bugetul pentru că este posibil ca o sursă de venit să se restrângă, se se încheie. Nu este exclus să semneze niște acte în vederea obținerii unor beneficii materiale, poate chiar să fie vorba de un împrumut, credit. Posibil și ca unii nativi să nu se simtă apreciați la adevărata valoare și din acaestă cauză să treacă printr-o stare emoțională mai apăsătoare.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de formarea aspectului de Lună Plină în semnul lor și va fi un moment cu o puternică încărcătură emoțională care pe mulți nativi îi va transforma pe interior. Își vor pune întrebări existențiale și vor căuta lămuriri în jurul lor. Posibil să negocieze nesperat de bine un contract în favoarea lor și astfel să obțină o nouă colaborare. În dragoste ar trebui să apeleze la comunicare sinceră, dacă vor să treacă cu bine peste tot. Este momentul să vorbească și să spună ceea ce au de spus vizavi de relația lor.

SĂGETĂTOR: Se cere mai multă atenție la sănătate pentru că au tendința nu doar de a se stresa peste măsură și de a se lăsa doborâți de gânduri, ci și de a munci excesiv de mult. Ideile de care vor da dovadă le poate aduce o clară îmbunătățire a activității de la locul de muncă, o eficientizare, un randament crescut. Posibil ca unii nativi să decidă să lase în spate ceva din trecut, să depășească un moment dificil.

CAPRICORN: Nativii sunt foarte comunicativi și dornici să flirteze, reușind să cucerească prin dialog. Ei vor să obțină răspunsuri de la partener și ideile lor, puse în practică, pot contribui la îmbunătățirea relației de cuplu. Posibil ca tensiuni să apară în relațiile de prietenie, mai ales dacă la mijloc sunt interese comune, și nu este exclus să se dea ultimatumuri.

VĂRSĂTOR: Posibil ca unele proiecte să ajungă la maturitate și astfel nativii să-și reconstruiască noi obiective în carieră. Oricum trebuie să aibă mai multă grijă la imaginea profesională pentru a evita eventualele bârfe care pot să apară pe la spate. Cineva din familie îi poate ajuta cu sfat, cu o vorbă bună, cu o idee.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești reușesc prin comunicare să se pună în evidență, să rezolve situații și să negocieze în favoarea lor. Sunt foarte susținuți cei care învață lucruri noi, care studiază, mai ales că au ocazia să se desprindă de niște prejudecăți, să lase în spate niște principii cu care nu mai rezonează și să încheie astfel o etapă de evoluție.