mamaplus

Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie: succes financiar pentru mai mulți nativi

-
//
30.09.2019

În această săptămână ne luăm rămas bun de la prima lună de toamnă și ne bucurăm de o nouă perioadă în care urmează schimbări majore pentru mai multe semne zodiacale. Începând cu primele zile ale lui octombrie, nativii vor simți un nou val de energie, care le va aduce rezultate uimitoare la locul de muncă.

mamaplus

BERBEC: Este o săptămână foarte dinamică pentru cei născuți în zodia Berbec care vor activa puternic sectoarele profesional și financiar. Pentru prima dată, după o perioadă încercată la locul de muncă, nativii vor simți că știu în ce direcție să se îndrepte și chiar vor face schimbări importante legate de sectorul profesional. Sectorul financiar este foarte bine aspectat și se întrevăd negocieri favorabile și posibilitatea de a-și îmbunătăți veniturile cu ajutorul celor din jur sau chiar cu ajutorul persoanei iubite.

TAUR: Zona iubirii capătă un interes aparte pentru cei născuți în zodia Taur, iar nativii vor dori să cunoască mai mult și mai profund persoana care le este alături. Dialogurile în cuplu vor fi sarea și piperul relației, însă atenție la tendința de a deveni ironici și cinici cu partenerul de viață. La locul de muncă, nativii vor deveni mai puțin luptători și vor căuta să echilibreze activitățile astfel în cât să nu mai consume energie în zadar.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni își pun ordine în situația financiară, în special în zona banilor deținuți împreună cu alții. La locul de muncă se va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu colegii și superiorii. În ceea ce privește sectorul iubirii, nativii vor oscila mult, fie în decizii legate de cuplu, fie în acțiuni care vizează o nouă relație. Pot fi destul de confuzi și nemulțumiți cu privire la statutul lor sentimental.

RAC: Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce o detensionare cu privire la zona parteneriatelor și a cuplului. Nativii vor face niște schimbări profunde, necesare, benefice, legate de persoana iubită sau de viziunea pe care o au într-un parteneriat, într-o căsnicie. Nu este exclus ca acum să se discute despre posibilitatea de a deveni părinți. Pot exista schimbări de domiciliu în anumite cazuri.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor simți o dorință din interior pentru a face schimbări legate de locul de muncă. De asemenea, este o perioadă bună pentru a face schimbări legate de stilul de viață, pentru a-și îmbunătăți starea de spirit, starea de sănătate. Comunicarea cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil.

FECIOARĂ: Comunicarea cu cei din jur va fi bună, însă și comunicarea cu propria lor persoană îi va ajuta acum să pornească pe o nouă direcție, una benefică pentru evoluția lor personală. Este o perioadă favorabilă pentru a se înscrie la cursuri de dezvoltare, de perfecționare profesională, pentru a învăța ceva nou. Acțiunile de acum le pot aduce bani în viitor, însă această săptămână va fi destul de tensionată la capitolul financiar și nu este chiar indicat să facă investiții riscante sau cheltuieli majore.

BALANȚĂ: Săptămâna aceasta va fi benefică pentru cei care vor să-și îmbunătățească veniturile. Pot apărea oportunități în acest sens care nu trebuie ratate. Pe de altă parte, nativii vor fi foarte confuzi și nu vor ști cum să reacționeze în anumite situații. Relația cu partenerul de viață sau cu un posibil viitor partener poate fi afectată din cauza tendinței de a se retrage, de a da înapoi și nu este exclus să apară tensiuni și conflicte, atât cu ei înșiși, cât și cu cei dragi.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai comunicativi ca niciodată și mai dornici să-și expună părerile, să discute despre ei înșiși, însă se cere atenție deoarece tendința poate fi de ironie și cinism în dialog. Se pot rezolva conflicte acum, mai ales dacă este vorba de relația cu rudele apropiate, iar atitudinea nativilor va fi una constructive. Atenție la problemele de sănătate cronice care se pot acutiza acum!

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător vor găsi aceea motivație interioară de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți situația financiară și nu este exclus ca nativii să-și schimbe o atitudine, un mod gândire în acest sens. Oricum, pentru nativi va fi o perioadă de interiorizare și nu este exclus să reușească să rezolve probleme din trecut. Se cere mai multă atenție în relația cu prietenii, pot interveni tensiuni în anturaj și chiar o ruptură de relație cu cineva drag.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o revenire pe linia de plutire, cu forțe proaspete, cu noi principii, cu stări interioare mult mai bune. S-au produs schimbări profunde la nivel de mentalitate în ultimele luni și acum se vor folosi de acestea pentru a evolua. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți remarcabil, iar nativii pot reuși să-și lărgească cercul de prieteni.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător vor deveni mai sociabili cu cei din jur, mai dornici de cunoaștere și vor reuși să depășească o etapă care i-a dus către interiorizare profundă. Este o perioadă favorabilă pentru consolidarea carierei, iar nativii se vor preocupa de propria imagine. Se cere prudență în călătorii, verificarea tuturor datelor, contextelor, mai ales dacă este vorba de călătorii în străinătate.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești vor reuși în sfârșit să-și pună ordine în gânduri vizavi de niște planuri pe termen lung, de niște proiecte îndrăznețe pe care le au. Posibile schimbări de traiectorie în acest sens, dar și schimbări legate de atitudinea pe care o au față de prieteni, persoane din anturaj, cunoștințe. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, cursurilor de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, iar nativii pot primi vești bune din străinătate sau pot începe să învețe o limbă străină.

Sursa