mamaplus

Horoscopul săptămânii 3 - 9 august 2020: Dragostea le dă bătăi de cap unor zodii

-
//
03.08.2020

Astrologii prevăd în această săptămână schimbări, iar unele dintre ele chiar inițiate de către nativi. Apar idei noi, generatoare de câștiguri importante. Ambiția crește în această perioadă, iar dragostea le dă bătăi de cap câtorva zodii.

Noile idei apărute pot genera anumite probleme printre apropiați, întrucât vor fi abandonate vechile proiecte, unele nefinalizate.

Berbec

Berbecii vor pune în practică idei noi și vor abandona proiectele mai vechi, motiv de supărare printre colegi și șefi. Potrivit astrologilor, berbecii trebuie să fie mai atenți la problemele ce țin de bani. Încrederea în sine, dar și neatenția ar putea duce la pierderi bănești substanțiale, respectiv la instabilitate financiară.

Taur

Primă decadă a lunii pentru tauri este potrivită mai mult pentru treburile prin gospodărie, pentru curățenie generală acasă, decât pentru afaceri și carieră. Va fi timpul pentru terminarea unor proiecte mai vechi. Astrologii spun că pentru asta sprijinul prietenilor și apropiaților va fi de mare folos.

Gemeni

Va fi o săptămână importantă pentru gemeni. Aceștia reușesc să își impună opiniile în fața apropiaților. Astfel, se vor crea noi și promițătoare relații. Vă implicați în niște proiecte financiare importante. Potrivit astrologilor, roadele acestor proiecte vor putea fi culese curând, doar dacă se va renunța la unele dintre ele, astfel încât să rămână doar cele profitabile. Pentru asta aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii.

Rac

Săptămâna va fi una cu probleme pentru nativii din zodia rac. Apar probleme cu partenerul. Tensiunea crește în cuplu astfel că veți fi nevoiți, potrivit astrologilor, să luați o decizie. Decizia indicată este aceea care pare nefericită. Problemele de acasă vă creează probleme și la muncă. Nu reușiți să vă concentrați.

Leu

În prima săptămână din lună beneficiați de exces de energie creativă. Prietenii care vă ascultă ideile le consideră nemaipomenite. Apar ceva conflicte în relația cu partenerul, dar după o discuție totul se așază. La serviciu sunteți model inspirațional, sunteți apreciați de șefi, astfel că se anunță și o mărire de salariu.

Fecioară

Fecioarele beneficiază de o vacanță binemeritată în această perioadă. Aveți grijă la ispitele ce apar. Un pas greșit și fie pierdeți sume importante de bani, fie vă stricați relația cu partenerul, care este una minunată, după cum spun astrologii. Mare grijă!

Balanță

Pentru balanțe urmează o săptămână a schimbărilor. Aveți nevoie de sprijinul celor apropiați în această perioadă pentru a pune în practică tot ce gândiți. Astrologii spun că vor exista și erori, astfel că ar trebui să gândiți bine înainte să luați deciziile respective. Trebuie să fiți foarte atenți la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente nedorite.

Scorpion

Aveți parte de schimbări de conducere la locul de muncă sau în afaceri. Credeți și vreți să le faceți pe toate, dar nu reușiți singuri. Astrologii vă sfătuiesc să luați o vacanță, în timpul căreia să reflectați bine la ce aveți de făcut pe mai departe.

Săgetător

Urmează o perioadă haotică pentru săgetători. Călătoriți mult, aveți tot felul de întâlniri, totul pentru a căuta finanțare pentru afacerea dumneavoastră. Astrologii spun că nimic bun nu va ieși din toată această tevatură. Ajutorul va veni, dar mai aveți și un pic de așteptat. Culmea, ajutorul nesperat va veni din partea unei persoane cunoscute, dar de care ați uitat.

Capricorn

Norocul nu vine nici în această săptâmână, nici chiar nici în această lună. Astrologii prevăd că de abia din toamnă lucrurile încep să se așeze pentru dumneavoastră. Unii dintre nativi vor fi melancolici în această perioadă, alții vor deveni agresivi. Melancolia nu a creat nimănui probleme cu legea, agresivitatea - da. Aveți mare grijă!

Vărsător

Urmează schimbări și în plan profesional, și în cel sentimental. Astrologii vă sfătuiesc să nu le tratați pe amândouă la fel. Prima se tratează cu mintea, iar a doua problemă trebuie tratată cu calm și mai mult cu inima. Dacă le acordați importanța cuvenită veți trece peste fiecare cu succes.

Pești

Urmează o săptămână plină de stres și dificultăți pentru nativii din pești. Unele dintre acestea vă vor scoate din echilibrul emoțional, adică din pepeni. Nu aveți încotro, trebui să le faceți față. Cu siguranță, dacă nu tratați relația cu partenerul cu mult calm, veți termina această săptâmână singuri, liberi să căutați o nouă relație. Afacerile au intrat pe o pantă nedorită, de asemenea.