mamaplus

Horoscopul săptămânii 29 iunie – 5 iulie 2020: Racii sunt cam impulsivi, iar Taurii au planuri mărețe

-
//
29.06.2020

Pentru unii nativi, această săptămână va fi decisivă dacă vine vorba de parteneriate și stabilirea unor relații de lungă durată. În același timp, este o perioadă importantă în ceea ce ține de aspectul familial. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec se vor simți în această săptămână foarte stăpâni pe ei și vor avea curajul să facă niște schimbări legate de carieră pe care nici ei nu ar fi crezut că le pot face. Nativii, însă, trebuie să aibă grijă la dialog, la negocieri, la modul în care-și exprimă părerile pentru că pot intra în conflicte cu cei din jur, în special cu o persoană cu autoritate, fii un șef, fie un reprezentant al unei instituții a statului. Posibile tensiuni și probleme legate de membrii familiei.

TAUR: Pentru Tauri este o săptămână foarte bună din multe puncte de vedere. Poziționarea astrelor le aduce nativilor vești neașteptate, dar care să-i surprindă plăcut, posibil chiar ocazia de a relua un dialog mai vechi, o negociere, ocazia de a rezolva ceva legat de acte sau chiar ocazia de a cunoaște noi persoane cu care să înceapă proiecte noi, să-și facă planuri profesionale împreună. Este o perioadă impactantă care poate aduce schimbări de mentalitate, viziune și principii.

GEMENI: Felul în care gândesc nativii, principiile și credințele lor, felul în care comunică, creativitatea, imaginația pot fi atuuri care să îi ajute pe nativi în această săptămână să se facă cunoscuți, văzuți, remarcați de către o persoană din anturaj sau chiar de către cineva pe care nativii îl plac, pentru care au sentimente. Pe de altă parte, dacă își renegociază un contract financiar, este neapărat nevoie să dea dovadă de înțelepciune în dialog și să nu se grăbească să ia decizii. O aventură sentimentală se poate transforma în ceva mai serios sau se poate încheia.

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor fi destul de tensionați în legătură cu sectorul profesional, poate legat de o ascensiune profesională, de carieră și sunt sfătuiți să nu ia decizii impulsive sau să acționeze într-un moment de tensiune, ci să dea dovadă de multă înțelepciune. Meditația, schimbarea unui sistem de valori, de principii se pot dovedi de bun augur pentru nativi. În plus, pot să-și asculte intuiția pentru că pot primi răspunsuri.

LEU: Cei născuți în zodia Leu pot avea idei bune, inspirație despre cum să facă bani sau despre cum să-și valorifice o moștenire, un bun de patrimoniu. Nativii se pot pune în valoarea foarte bine în carieră și pot reuși să trezească interesul unor persoane importante și surprizele plăcute nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte, se cere mai multă odihnă și evitarea stresului pe cât posibil, mai ales a frământărilor care pot epuiza.

FECIOARĂ: Unii nativi trec prin reevaluări afective care vin și cu răspunsuri, alții se pot lăsa furați de vraja unei aventuri romantice, lăsând total deoparte raționamentul și logica cu care au fost înzestrați. Nativii trebuie să știe că eclipsa de Lună și conjuncția se formează în sectorul iubirii și pot aduce încheieri legate de acest capitol. Se cere foarte mare atenție în cazul nativilor care au copii și care pot avea dificultăți legate de creșterea și educația lor.

BALANȚĂ: Săptămâna aceasta vor simți nevoia de a acționa, de a face o schimbare în cuplu, pentru unii voită, pentru alții forțată de o situație de destin. Oricum, Venus, guvernatoarea lor, îi sprijină în deschiderea de noi orizonturi sentimentale, în acceptarea unor noi principii și mentalități. Eclipsa de Lună și conjuncția se petrec în sectorul familiei și pot aduce surprize neașteptate care vin din partea rudelor, părinților în special, dar și legate de o locuință sau un bun de patrimoniu.

SCORPION: Nativii își vor dedica mare parte din această perioadă muncii sau se vor axa foarte mult pe rezolvarea unei probleme de sănătate. Este o perioadă bună să depășească o supărare în cuplu, însă atenție mare la tendința de a călca strâmb. Se pot afla secrete, pot ieși la suprafață informații și nu este exclus ca energia conjuncției să vină cu puternice tranformări interioare, cu o mare nevoie de reevaluare a valorii personale.

SĂGETĂTOR: Reprezentanții acestei zodii s-ar putea să aibă parte de tensiuni în viața sentimentală, să nu le iasă ceva ce-și doresc, o persoană care le place, inclusiv partener de viață, să nu le răspundă pe aceeași vibrație, să nu simtă la fel ca ei. Va fi nevoie de comunicare, de dialog dacă-și doresc să rezolve situația. În plan financiar, eclipsa poate fi impactantă pentru unii nativi, aducând situații neașteptate, iar pentru alții poate fi un stimul pentru a se pune mai mult în valoare și chiar pentru a-și valorifica niște calități, talente cu care au fost înzestrați.

CAPRICORN: Ei au parte de niște transformări remarcabile săptămâna aceasta și vor simți nevoia pe de o parte de a se desprinde de trecut, pe de altă parte de a pune punct unei relații de prietenie care nu-i mai definește, pe de altă poate fi vorba de renunțarea la un proiect profesional în care investesc timp și nu dă roade. Li se recomandă mai multă înțelepciune în dialogurile profesionale, în negocieri.

VĂRSĂTOR: Nativii au parte de o săptămână bună în care reușesc să rezolve o situație care vizează locul de muncă sau sectorul financiar sau poate fi vorba chiar de rezolvarea unui context ce ține de locuință, relația cu familia. În plan sentimental pot da dovadă de multă maturitate și responsabilitate și este posibil să ajungă la o înțelegere, la un acord cu persoana iubită sau chiar cu un partener de afaceri. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, însă se cere răbdare pentru că pot fi dezamăgiți ulterior.

PEȘTI: Pentru mulți nativi se poate activa dorința de a câștiga mai mulți bani și astfel de a-și atinge un obectiv, un plan, poate chiar care să vizeze cumpărarea unei locuințe. Se cere mai multă atenție la modul în care se expun în fața celorlalți. Pot avea parte de bârfe și le poate fi afectată imaginea profesională. În dragoste se întrevăd dialoguri lămuritoare, reluarea unor teme din trecut, iar cei singuri pot fi mai dornici de a cunoaște pe cineva. Intuiție foarte bună în afaceri și dragoste.